OstryCieńMgły1337
Active member
Za obrzezanie 4k, więc za Nesbita pewnie coś koło 15/20kA rozmawiałeś coś z Perdzyńskim na temat tego obrzezania? Możesz zdradzić, ile bierze teraz za prostowanie. Kiedyś ludzi pisali, że 20 k.
Za obrzezanie 4k, więc za Nesbita pewnie coś koło 15/20kA rozmawiałeś coś z Perdzyńskim na temat tego obrzezania? Możesz zdradzić, ile bierze teraz za prostowanie. Kiedyś ludzi pisali, że 20 k.
Też przeglądałem to forum i jak byłem u lekarza to musiałem się dopraszać żeby zostawil mi ten wewnętrzny tyle ile da rady to miał nie tęgą mine i troche mu to nie pasowało ale jednak się udałoJa na szczescie trafilem na te wypowiedzi, zeby zostawic sobie wewnetrzeny. Nie wyobrazam sobie miec ciecia low
Perdzynski nie robi żadnego nesbita raczej się z tego śmieje z tej metody. Abieg u niego to koszt 20 kZa obrzezanie 4k, więc za Nesbita pewnie coś koło 15/20k
Rzeczywiście co niektórzy skutecznie tu odstawiają dramat w III aktach i to od miesięcy, bo widzę po komentarzach, że śpiewka o tragedii jakiej doznali trwa w najlepsze.Wrócę do tematu i podzielę się doświadczeniem. Moje obrzezanie było prawie 10 lat temu i do tego low&tight bez wskazań medycznych.
Nie mam i nie miałem nigdy problemów ze wzwodem. Moim zdaniem nie ma to żadnego związku z obrzezaniem, a prędzej z libido i stresem codziennym. Ja mogłem jednej nocy nawet kończyć 3 razy i za każdym razem w gumie bez większych problemów.
Seks bez gumy jestem w stanie kontrolować na tyle, że kończyć mogę po paru minutach, ale również przeciągać przez pół godziny aż do znudzenia W gumie jest nieco inaczej, bo odrobine mniej czuje i za razem szybciej dochodzę - brzmi to trochę bez sensu, ale jak ma być długi seks, to bez gumy, a gumę zakładam dopiero jak już chce skończyć
Myślę, że faceci po cięciu low&tight bardzo dramatyzują. Trzeba się nauczyć innego odbierania bodźców.
Jeśli chodzi o pozycję to moim przypadku najmniej stymulująca jest pozycja na jeźdźca (kobieta na górze), natomiast najbardziej stymulująca jest od tyłu (czy na pieska, jak kto woli). Misjonarska daje największą kontrolę. Ogólnie to po tylu latach w ogóle nie żałuję decyzji, a wręcz przeciwnie - myślę, że widok odsłoniętej żołędzi jest sexi, w szczególności kiedy widać ją przez majtki czy kąpielówki No ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii.
Może nie oceniajmy nikogo. Każdy tu się dzieli własnym doświadczeniem.Rzeczywiście co niektórzy skutecznie tu odstawiają dramat w III aktach i to od miesięcy, bo widzę po komentarzach, że śpiewka o tragedii jakiej doznali trwa w najlepsze.
Sam mam skrajne low&tight i odczucia w trakcie stosunku czy masturbacji to tylko przestawienie się i nauka odbierania bodźców jak to ładnie napisałeś.
Dzielenie się własnym doświadczeniem to jedno, i rzeczywiście to forum z pewnością jest pomocne i wiele osób z takiej pomocy skorzystało. Jednak pisanie dla samego użalania się i nierobienie nic w kierunku poprawy własnej sytuacji uważam za bezcelowe.Może nie oceniajmy nikogo. Każdy tu się dzieli własnym doświadczeniem.
Jak już pisałem, nawet sparaliżowany od pasa w dół może nauczyć dowolną część swojego ciała reagować na stymulację sexualną.
Od kilku dni jestem po poprawcę, mam L&T. Mój mały bohater wreszcie wygląda tak, jak ja chciałem oddawana. Wiem, że modyfikacja sprzętu logiczne wiąże się z innym podejściem do praktyk sexualnych.
A Tobie gratuluje podjęcia decyzji o poprawce, akurat rodzaj cięcia to rzecz poboczna. Najważniejszy jest fakt pójścia na zabieg, jeśli faktycznie od dłuższego czasu nosiłeś się z takim zamiaremOd kilku dni jestem po poprawcę, mam L&T. Mój mały bohater wreszcie wygląda tak, jak ja chciałem oddawana. Wiem, że modyfikacja sprzętu logiczne wiąże się z innym podejściem do praktyk sexualnych.