anonim2223
Member
Poleci ktos moze jakis zel czy cos na suchy zoladz/cewke moczowa?
Zdarza się - opuchnięcie cewki moczowej. Po cewnikowaniu parę dni potrafi trzymać.Tak tak, jeszcze czasami mi sie trudno mocz oddaje, jakby nie mogl wyleciec ale ostatecznie leci Nie wiem, mial ktos tak ?
Tak, czekać.Czyli co, wystarczy czekac aż samo minie
Musisz poczekać, bo żołądź będzie sucha, bo nie ma napletka.Poleci ktos moze jakis zel czy cos na suchy zoladz/cewke moczowa?
mówisz żeby maścią z witamina a smarować suchy żołądź?Na tą samą dolegliwosc mi doktor zalecił maść z wit a. Spróbuj mi pomogła.
najmniej przyjemności na początku. później, po ok 3ms wszystko wraca. Jedynie żeby spuścić, trzeba się na tym skoncentrować, podobnie jak u kobietCzyli taka trochę najbardziej hardkorowa wersja. Wyglada spoko ale ile taki będzie dawać przyjemności po 5-10 latach..
Desensytyzacja tych miejsc aż tak długo raczej nie trwa. Dla niektórych trwa to 3 miesiące, dla niektórych rok, kwestia indywidualna. W sobotę mija mi 3 miesiąc od zabiegu, w moim przypadku bardzo szybko czułość się dostosowała do nowych warunków, od 2 miesięcy już nic się praktycznie nie zmieniło.Czyli taka trochę najbardziej hardkorowa wersja. Wyglada spoko ale ile taki będzie dawać przyjemności po 5-10 latach..
Najbardziej hardkorowa wersja to jest takie najmocniejsze low&tight z cieciem w rowku zażołędnym. Tak ze blizna jest skitrana mocno a skóra prawie zajmuje cale miejsce po wedzidelku. Wtedy jest hardkorowa wersja. To co autor ma to zwykłe low&tight.Czyli taka trochę najbardziej hardkorowa wersja. Wyglada spoko ale ile taki będzie dawać przyjemności po 5-10 latach..