Hej, po jakim czasie szwy powinny wypadac? Albo kiedy powinienem je sam wyciagac bo np szwa ktora mam przy wędzidełku czasami mnie kuje i nie wiem co jest tego przyczyną w czwartek mijaja 2tyg po zabiegu
Jak dla mnie to samo obrzezanie wygląda git ale z tym ujściem cewki to dziwnie trochę (choć też nie na wszystkich zdjęciach) - trochę jakby nienaturalnie wąska, ale jeśli lekarz nic nie mówił to pewnie jest ok.
Przedwczoraj jakiś mały ale wyczuwalny guzek pod skórą mi się pojawił, nie widać go ale czuć kiedy sie na niego najedzie palcem, wiadomo co to moze byc ?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.