mam pytanie, czy zapaleniu prostaty moga towarzyszec bole tyłka:| Tak tyłka od tygodnia towarzyszy mi uczucie, jakbym DLUGO jechal samochodem taki dyskafort ze sie wierce jak siedze, ewidentny dyskafort na posladkach
, ostatnim czasy towarzyszylo mi uczucia nie wysikania sie do konca, teraz jest lepiej, ale tez jakos dziwnie, z objawow to wszytko, seks normalnie, sikanie normalnie w tym momecie sikam jakies 5-6 razy dziennie, w nocy spie jak skala, dopiero jak sie obudze tak o 8-9 to mnie goni do lazienki (ale to chyba normalne
I kolejna dziwna sprawa, czasem wydaje mi sie ze moje obawy co do ZGK, sa lekko na tle psychicznym, kiedys 1 raz czytalem o tej niefajnej chorobie i czytam o dolegliwosciach z miednica, skonczylem czytac wstaje od PC a tu czuje cala miednice hiehiehiehie xD nie bol tylko czuje ja
nastepnie czytam o bólach wew. odbytu a tu nastepnego dnia mnie boli tylek, ajkbym siedziel 24 h takie odsiedzenie czy cos
z jedynych objawow jaki moge byc pewnien na 100% to bol plecow, ale to mam od dziecka, zawsze mnei co jakis czas pobolewaja plerki
No ale czy to mozliwe zeby uczucie niewysikania i ten bol tylka byly powodowane w mojej psychice ? troszke ze hmm "realne" te uczucia mi sie wydaja
Ale jezeli naprzykald jestem zajety czyms sport, cos z dziewczyna, gram w cos fajnego, to wogole zapominam o tym co czulem wczesniej;o ani mni etylek nie boli ani nic
Powoli mnie to wkurza bo zrobil sie ze mnei jakis hipohondryk i moja dziewczyna mysli ze mi odjebie za niedlugo, ale prawda jest taka ze nie chce i nie moge lekcewazyc tej choroby bo czytajac wasze posty widze ze naprawde moze byc ciezko
Oczywiscie bylem ostatnio u lekarza z ramienia NFOZu, bo mam stulejke do usuniecia, mieli duzo pacjetow wiec zostalem splawiony tekstem "niech pan sie nie przejmuje do zabiegu, to napewno nic" i przepisal mi urinali tyle, chyba z oczow wywrozyl ze jestem zdrowy
Chetnie napisze wiecej na twmat moich podejrzen, samopoczucia itp. bo wiem ze wasza diagnoza moze konkurowac z wieloma lekarzami bo to czesto gesto oszusci
mam 21 lat i jezeli sie okaze ze mam ZGK to wale w dupe wszystkie leki i antybiotyki. Ew bede uzywal jakies ziolka, witaminy, diate i cwiczenia to wszyto mam to w dupie mam jzu doswiadczenie w wytrzymywaniu bólu, uwierzcie maielm kiedys takei jazdy ze brzuch mnei bolal przez np. 3 m-ce dzien i noc z zawrotami glowy i dniami i nocami, normalnie kunkcjonowalem smialem sie, chodzilem do szkoly, tylko jak bylem sam to mi sie troszke minak krzywila ale dalem rade jakos, wiem ze moze byc mi latwo tak tylko mowic jak nie jestem na to chory albo objawy sa znikome ale wytzrymalem w zyciu wiele i wiele wytrzymam, jesli bedzie trzeba naucze sie z tym zyc
pozdrawiam. bede wdzieczny za pomoc