Raz?Miejmy nadzieje i oby to byla prawda, bo jak bede musial isc 4 raz na zabieg zeby stulejke usunac to masakra
Raz?Miejmy nadzieje i oby to byla prawda, bo jak bede musial isc 4 raz na zabieg zeby stulejke usunac to masakra
Na nfz czy prywatnie?tak bo bylem najpierw wydluzanie wedzidelka a potem plastyka napletka i nic to nie dalo i teraz dopiero obrzezanie
Módlmy sie Panowie by nasze penisy były zdrowe!Ja rowniez nie mialem odwagi isc na nfz. To taka loteria. Masakra 3 zabiegi robic
U mnie wciaz wszystkie trzymaja, robicie cos z nimi czy same wam puszczaja? Dzis mijaja równe 4 tygodnie.u mnie zostalo 5 szwow tylko, dzisiaj kolejny szew wypadl. W piatek bedzie miesiac wiec jest ok pewnie w ciagu tygodnia wypadnie reszta.
A opuchlizna sie wciaz utrzymuje?ja mocze w rumianku 15-20 minut raz dziennie, czasami dzien przerwy ale to od jakos 8-9 dni. Stopniowo odpadna wszystkie.
Tzn ciezko powiedziec cos o te opuchliznie. Ja juz sam nie wie czy to po prostu nie jest kwestia tego, ze jest duzo napletka wewnetrznego i to zadna opuchlizna a ze skory jest ile jest to sie zatrzymuje na zoledzi i tam "zbiera". Jest mniejsza zdecydowanie ale np wczoraj jak sie troche "bawilismy" z dziewczyna to cos tam troche spuchnal. Ale to deliktanie bo tez nic wielkiego nie robilismyA opuchlizna sie wciaz utrzymuje?
Ja też mam tak dziwnie z tą opuchlizną. Czasami mam jej bardzo niewielkie, a tak jak dziś- ciągle chyba podrażniam sobie szwem o bokserki i mam zdecydowanie większą niż wczoraj. I w ogóle odczuwam niewielki ból. Ja jak sobie poleżę nago ze sprzętem na wierzchu bez żadnego ucisku to mam wrażenie że jest lepiej. A co najdziwniejsze dziś jeszcze zaczęło boleć mnie jądro, mam nadzieję że to kwestia tego że długo się nie spuszczalem, a zwody mam co trochę.Tzn ciezko powiedziec cos o te opuchliznie. Ja juz sam nie wie czy to po prostu nie jest kwestia tego, ze jest duzo napletka wewnetrznego i to zadna opuchlizna a ze skory jest ile jest to sie zatrzymuje na zoledzi i tam "zbiera". Jest mniejsza zdecydowanie ale np wczoraj jak sie troche "bawilismy" z dziewczyna to cos tam troche spuchnal. Ale to deliktanie bo tez nic wielkiego nie robilismy
Ja jak scisne opatrunkiem mocno to ta opuchizna schodzi, czasami sie powieksza czasami nie. Np dzisiaj rano zdjalem opatrunek po nocy i opuchlizna bez zmian ale jak juz dochodza wzwody to po nocy bez opatrunku jest wieksza ale nie duzaJa też mam tak dziwnie z tą opuchlizną. Czasami mam jej bardzo niewielkie, a tak jak dziś- ciągle chyba podrażniam sobie szwem o bokserki i mam zdecydowanie większą niż wczoraj. I w ogóle odczuwam niewielki ból. Ja jak sobie poleżę nago ze sprzętem na wierzchu bez żadnego ucisku to mam wrażenie że jest lepiej. A co najdziwniejsze dziś jeszcze zaczęło boleć mnie jądro, mam nadzieję że to kwestia tego że długo się nie spuszczalem, a zwody mam co trochę.
Pierwsze 2 tygodnie sa bardzo uciazliwe, woda z mydłem szarym letnia.a jak Panowie z waszą wrażliwością żołędzia? ja 2 dni temu miałem zabieg obrzezania i wszystko w porządku , tylko nadal żołądź boli przy dotyku palcami , po ilu dniach żołądź przestał boleć przy dotyku? i jak się myć i w jakiej wodzie bo narazie się boje wejść do wanny