Tylko czym zainfekowane jak posiewy jałowe i współczynniki stanu zapalnego niskie sugerujące brak stanu zapalnego hmmm a jak zrobiłem posiew z cewkiKiedyś czytałem artykuł, że są patogenne szczepy E Coli i E Faecalis, Faecium rzadziej dla których alko między innymi w małym stężeniu to świetna pożywka. Co do nitroxolin forte myślę, że jądro moglobyc już wcześniej zzainfekowane tylko gruczoł tak naparzal dużo mocniej i dlatego się nie odzywało.
moczowej to mi gronkowiec wyszedł ale podobno ma go jakieś 99% populacji
jest jeszcze jedna ciekawostka, otóż wcześniej jak miałem częstomocz to w nocy z 2-3 razy wstawałem aby się załatwić no to teraz jak częstomocz się skończył i tak się budzę ale już nie z potrzebą oddania moczu a ze wzwodem i tak muszę iść do toalety oddać kilka kropel moczu i wówczas wzwód ustępuje niemalże natychmiast i kładę się dalej spać. jednym słowem mówić co tydzień inne ciekawostki z którymi wcześniej nie miałem doczynieniaNie udowodniono skutecznego stężenia leku w surowicy i tkankach, z wyjątkiem prostaty, w której po
podaniu dużej dawki leku wykryto skuteczny terapeutycznie poziom nitroksoliny. Wiązanie z
białkami osocza wynosi około 10%.
Zapis z charakterystyki leku