Dzieki za odpowiedź. Czy możesz napisać jak długo trwały dolegliwości po tym antybiotyku ? jakie brałeś dawki ? Czy po moloxinie brałeś coś innego, czy masz jakąś poprawę, czy coś Ci pomogło innego ? Czy masz jakieś plany jak z tym walczyć i widzisz, że pomagają (dieta, ruch, masaże, akupunktura, inne) ? Sorki za tyle pytań, ale właśnie jestem na etapie , że chciałbym spróbować ten antybiotyk.
U mnei w chwili obecnej wygląda tak, że zrobiłem ostatnio badanie z cewki po masażu stercza i wyszło mi entercocus feacilis (+). Z wynikiem poszedłem do urologa wczoraj. problem polega na tym, że dolegliwości mi nie ustąpiły jakoś bardzo mocno, ale w porównaniu z wcześniejszym badaniem ilość bakterii spadła (wcześniej miałem entercocus feacilis(++) ). Lekarz stwierdził, że jest taka mozliwość, bo bakteria sama może zniknąć, bez antybiotyków. Nie wiem czym to było spowodowane. Biorę kilka suplementów, ale od wcześniejszego badania niewiele w trybie życia zmieniłem. Mam w tym nowym badaniu jeszcze staphylococcus haemolyticus (+), ale urolog stwierdził, że to nie może sprawiać dolegliwości. Nie chciał zapisać antybiotyków, bo mam za mały wzrost. Na moje stwierdzenie, że dolegliwości zwiększają się po ejakulacji, wysłał mnie na badania - posiew nasienia. No nic, znowu trzeba iść na badania i czekać, ale coś mi się wydaje, że repertuar leczenia się kończy mojemu urologowi