Te czopki są do d***. Dosłownie i w przenośni.Stosowaliscie te czopki proxelan?
Moje jest troszkę żółtawe, śnieżnobiałe nie jest napewno.Witam wszystkich mam takie pytanie do osób ze stwierdzonym zapaleniem prostaty. Jaki macie kolor nasienia? Lekarze którzy próbowali mnie leczyć twierdzili, że nasienie powinno być białe nawet po wielu dniach wstrzemięźliwości.... Żółty kolor świadczy natomiast o zapaleniu bakteryjnym tak mi sugerowano.
Ja właśnie jestem w trakcie 5 opakowania. Jest napisane, że działanie czopków opiera się na długotrwałym stosowaniu i postanowiłem to sprawdzić. Mam wrażenie, że nie działają jednak tak jakbyśmy chcieli i obiecuje producent. Chyba można określić ich działanie jako bardzo słabe. Myślę, żeby spróbować czopków Apirectal z propolis.Stosowaliscie te czopki proxelan?
Może nikt nie odpisze, bo nie stosował... ja nie stosowałem. Natomiast chciałbym spróbować jednego z dwóch antybiotyków: lek III generacji, tj. lewofloksacyna(np. levoxa) lub IV generacji, tj. moksyfloksacyna (np. moloxin). Mam stwierdzone enterococcus faecalis w prostacie. Cipronex i augmentin nie pomógł. jeśli ktoś miał doświadczenie z tymi lekiem (moloxin lub moksyfloksaycną), proszę o opinię.Skąd to dawkowanie? Ja też chcę załatwić Monural od lekarza pierwszego kontaktu, ale ostatnimi czasy "pomoc" użytkowników forum mnie przeraża. Pytałem, nie odpowiedział nikt, a podobno tylu ludzi tutaj stosowało fosfomycynę.
Ja kilka razy brałem Monural ale w małych dawkach, 2-3 saszetki. Miałem wrażenie, że ten Monural to mi tak dają na pocieszenie, jak już nie wiedzą sami co zrobić.Skąd to dawkowanie? Ja też chcę załatwić Monural od lekarza pierwszego kontaktu, ale ostatnimi czasy "pomoc" użytkowników forum mnie przeraża. Pytałem, nie odpowiedział nikt, a podobno tylu ludzi tutaj stosowało fosfomycynę.
Skąd to dawkowanie? Żeby to wybić na amen, myślę, że było by optymalne a nawet za mało, a nie stosowanie 3 saszetek w przeciagu 2 tygodni i koniec, i to mi niby ma pomóc?Skąd to dawkowanie? Ja też chcę załatwić Monural od lekarza pierwszego kontaktu, ale ostatnimi czasy "pomoc" użytkowników forum mnie przeraża. Pytałem, nie odpowiedział nikt, a podobno tylu ludzi tutaj stosowało fosfomycynę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |