OstryCieńMgły1337
Active member
Ja nie miałem na przykładPS. Ten strup przy ujściu cewki moczowej to też standard?
Ja nie miałem na przykładPS. Ten strup przy ujściu cewki moczowej to też standard?
W sumie to nic nie próbowałem, jedynie moczenie w wodzie i przemywanie z szarym mydłem. Ale widzę że idzie ku dobremu, to coś jakby spalić skórę na słońcu - stara skóra odchodzi (można ja oderwać), i w miejscach gdzie to zrobiłem już jest ok. Teraz czekam aż reszta tej "starej" skóry odpadnie.Próbowałeś Pantenol na mosznę?
Wieczorem będzieZarzuć foto
W spoczynku prezentuje się świetnie. Jak jest podczas wzwodu? Jaki jest naciąg skóry? Czy nie ściąga z moszny i łona?
9 dni po zabiegu.
Opis bez zmian bo nic się nie dzieje. Bez bólu itp. Trochę w opatrunku dzisiaj chodziłem, nockę znowu planuję bez, dziś pierwsza nocka z żoną już w jednym wyrze, na razie jak dotąd spałem sam na pojedynczym łóżku. Oczywiście bez żadnych ekscesów, z tym wstrzymuję się do 4 tygodnia tak jak bozia przykazała. Pozdrawiam
Wzwodu jeszcze nie sprawdzałem, trochę się wstrzymam, myślę że po dwóch tygodniach od zabiegu będę dopiero sprawdzać jak to wygląda. Co wzwód jedynie rano to od razu go gaszę, ale na pewno nie czuję żadnego bólu, jedynie czuje że coś się dzieje i przez to się budzę. Teraz z uwagi na szwy jeszcze się wstrzymuję przez te parę najbliższych dni.W spoczynku prezentuje się świetnie. Jak jest podczas wzwodu? Jaki jest naciąg skóry? Czy nie ściąga z moszny i łona?
Będziesz lekarzowi pokazywał zdjęcie jak u fryzjera i mówił "poproszę coś w tym stylu"?Chcę mieć dokładnie jak u ciebie w zwisie ale chcę uniknąć ściągania skóry z łona i moszny (o ile się da mieć wszystko na raz)))