@ebook123456789
Przecinane są nerwy tylko odpowiadające za czucie żołądzia. Czucie na wewnętrznej stronie napletka pozostaje bez zmian, w sensie mówię jeśli ktoś jest obrzezany jak ja, a na żołądziu pozostają tylko punktowe odczucia. Nie zauważyłem problemów z utrzymaniem wzwodu, te punktowe czucia + czucia z napletka pozwalają utrzymywać wzwód, a orgazm jak dla mnie jest taki sam. Jeśli pytasz o przyjemność z samego stosunku przy penetracji, to ciężko jest mi coś powiedzieć, ponieważ jest to kwestia indywidualna. Zawsze używałem lidokainy lub benzokainy, więc jestem przyzwyczajony do takich, a nie innych odczuć, więc dla mnie są one normalne i sprawiają mi przyjemność, czy przed, czy teraz po zabiegu.
Ja powiedziałem sobie że wolę zaryzykować niż tak żyć i jak narazie nie żałuję, ale zawsze powtarzam, że każdy jest indywidualny, więc dla każdego wszystko może być podobne, lub całkowicie inne.
PS.
Tak dodając do ogółu, to stosunek mam już za sobą i trwał na tyle długo, że orgazm mam z partnerką, więc jak dla mnie jest to bardzo piękne uczucie