• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg Denerwacji Neurotomi Prącia

rady dla porady

New member
Hej. Mam pytanie. Długo musiałeś czekać na termin ? I jakie musiałeś wykonać badania przed zabiegiem i ile wcześniej? Czy nie ma żadnych problemów by odbyć ten zabieg? Bo chciałem zrobić zabieg u Swinarskiego też w Warszawie nie dość że zapłaciłem 300zl za konsultacje to powiedział że nie przeprowadzi mi tego zabiegu mimo że ja z własnej woli chciałem pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

DarQ

Member
@rady dla porady
Cześć.
Nawet nie wiedziałem że jakiś inny lekarz w Wawie też przeprowadza ten zabieg, jego nigdzie nie znalazłem. Dziwne, może stwierdził że nie masz PW 🤔
Jeśli chodzi o jakiekolwiek badania, to pisalem wcześniej, ale typowych wymaganych przed zabiegiem, nie miałem zlecanych, a na termin czekałem 2 tyg.

rady dla porady

New member
Ta stwierdził bym najpierw zaczął się u nich leczyć od podstaw itp. Dzięki za odpowiedź .a powiedz mi jeszcze czy byłeś wcześniej na konsultacji i potem termin na zabieg?jak się czujesz po tym zabiegu są efekty? Zamierzam się też temu poddać tylko czas mam ograniczony bo nie mieszkam w Pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:

DarQ

Member
Konsultacja jako pierwsza wizyta musiała być, potem zabieg i tydzień po wizyta kontrolna, więc możesz mieć ciężko jeśli masz ograniczony czas.
Mi też Pani dr proponowała inne metody, ale że już brakło mi sposobów na wykluczanie PW, to wiedziałem czego chcę i po co tam jestem, więc podziękowałem i powiedziałem że jestem zdecydowany na denerwacje.
Na efekty trzeba trochę poczekać, a poza tym, zgodnie z zaleceniami, muszę poczekać jeszcze kilka tyg. zanim czegokolwiek spróbuję.