• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg Denerwacji Neurotomi Prącia

DGO

New member
Siema, tez myślę o zabiegu, wybieram się do urologa w styczniu, taka myśl, nie braliście pod uwagę ostrzyknięcie kwasem ? Cos gdzieś słyszałem że wykonują w większych miastach ale nie doczytałem jak z efektami.

DarQ

Member
@DGO
Z tego co mi wiadomo z teorii, to zabieg utrzymuje się 6-9 miesięcy, w tym czasie odczucia są zmniejszone w stopniu podobnym do denerwacji. Po tym czasie, większość się wchłania/rozpuszcza, czy coś się z tym robi 😛, ale bardzo mała część pozostaje, tworząc "delikatna poduszkę" powodując tym samym zmniejszenie odczuwania bodźców. Dobre dla osób, które nie chcą od razu robić denerwacji, tylko najpierw chcą sprawdzić jak bardzo to zmniejszy odczucia. Tyle z teorii z mojej strony. Patrzyłem cenowo, to około 3k, więc połowa ceny denerwacji.

@rady dla porady
Jak tam zabieg?

DGO

New member
Jest wogole jakies badanie czy ma sie nadwrażliwość członka nadająca się na zabieg ? Do kogo lepiej sie udać urolog czy seksuolog ? Nie moge nic w necie znaleść na temat takiego badania…

DarQ

Member
Tak, nazywa się "kasia rączkowaska" lub wagina, a następnie trzy ruchy i wór suchy :LOL:
Wcześniej opisywałem co ja odchaczałem, bo wydeje mi się że nie ma innej drogi niż praca nad sobą i odchaczanie każdej przyczyny.

Jest wogole jakies badanie czy ma sie nadwrażliwość członka nadająca się na zabieg ? Do kogo lepiej sie udać urolog czy seksuolog ? Nie moge nic w necie znaleść na temat takiego badania…
Cześć - dawno temu było przeprowadzone badanie i wykazało, że wrażliwość członka nie wpływa na zbyt wczesny wytrysk. Grupa kontrolna tobyło jednak o ile dobrze pamiętam kilkanascie osób więc ciężko powiedzieć o słuszności wniosków. Jak znajdę info o tym badaniu to tutaj wrzucę. Z mojego doświadczenia (a raczej z rozmów z mężczyznami) nadwrażliwość jest bardzo subiektywna i rzeczywiście uważam, że jest duża skala czucia "na penisie". Sam osobiście uważam, że mam bardzo wrażliwego grzyba i dlatego mogę bardzo szybko kończyć jak tak postanowię, nawet po kilkudziesięciu sekundach. Rozmawiałem na temat przeciwdziałania tej nadwrażliwości i opinie i techniki były różne (odciąganie napletka w trakcie dnia, obrzezanie, mycie delikatną gąbką aby odczulać, aż po techniki, które uważam za duży błąd - obijanie penisa w celul denerwacji... to ostatnie to jest dla mnie hit ale w necie można znaleźć ludzi, którzy promują tę technikę)