To znaczy ? Jaki rodzaj? Ty masz takie medium&tight a tamto to high&tight, widze tylko roznice w odleglosci blizny od zoledzia. (Ilosci tej rozowej skorki) reszta to fart i umiejetnosci lekarza + gojenie sie organiznu i predyspozycje do blizn lub ni
No właśnie niby tight a cały czas mam wrażenie że tej skóry u mnie za dużo i chciałbym to zwęzić... Będę na konsultacji za 2 miesiące to się podpytam i przy okazji zobaczymy jak ta blizna się rozwinie albo zniknieTo znaczy ? Jaki rodzaj? Ty masz takie medium&tight a tamto to high&tight, widze tylko roznice w odleglosci blizny od zoledzia. (Ilosci tej rozowej skorki) reszta to fart i umiejetnosci lekarza + gojenie sie organiznu i predyspozycje do blizn lub nie.
Dodam że to była tylko drobna korekta blizn pod wędzidełkiem i jeszcze w jednym miejscu obokI w sumie jeszcze jedno trochę bardziej krępujące pytanie...
Oczywiście po zabiegu zdarzały się wzwody, aczkolwiek doktor drabina mówił żeby się nimi nie przejmować bo sporo szwów jest i nie puści. Tak na prawdę dzień dwa po zdjęciu szwów zdarzyły się masturbacje i zastanawiam się czy mogło to mieć wpływ na to jak te blizny wyglądają, i te zaczerwienienie? Możliwe że zrobiły się z tego jakieś blizny przerostowe? Może za wcześnie zacząłem "aktywność" penisa? W sumie żadnych przeciwwskazań od doktora nie usłyszałem tylko żebym działał i trenował