Serio? A jak masz anginę to beż boisz się, że będziesz żałował, że zastosowałeś konieczne leczenie?Poprostu nie chce podjąć jakiejś decyzji której będę żałował .
A później będzie, że może na wiosnę, bo zimno, gaz drogi, węgla nie ma.Też mam rozkminy czy robić teraz czy czekać na okres jesienno zimowy.
A odnośnie tego że napisałem z dwóch kont , to sorki ale zdarzają się sytuacje gdy nie pamiętasz danych do logowania w tym przypadku tak było . Nie jestem żadnym spamerem . Niektórzy inaczej przeżywają takie sytuacje poprostu i wolą się dopytać bardziej doświadczonych tutaj ludzi w tych sprawach. Szukam opcji aby usunąć temat ale nie widzę. Po zabiegu będę chciał prowadzić tutaj jakąś relacje z aktualizacjami dla potomnych bo wiem na swoim przykładzie ile to stresu kosztuje nawet przed samą wizyta.Kiedy chlop raz pisze z jednego konta a raz z drugiego doradzi ci. Nie musisz przychodzic z podjeta decyzja, pozatym ty idziesz na konsultacje. Pogadasz co i jak dowiesz sie wszystkiego i ew umowisz sie na zabieg.
Przecież Ty już jesteś po obrzezaniu u Doktora Łogina, nadmienię, że z efektem znakomitym - jak sam pisałeś.Czy na tej wizycie konsultacyjnej trzeba podjąć decyzję jaki typ cięcia będzie?
Jak się pytałem jaki typ cięcia proponuje to powiedział że wszystko podczas zabiegu się okaże ....Widać ma ten człowiek fachowe podejście. Oby wszystko poszło po twojej myśli.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Problem z za krótkim wędzidełkiem i z podjęciem decyzji. | Krótkie wędzidełko | 1 | |
N | Problem z erekcją 18 lat | Zaburzenia erekcji | 6 | |
P | Problem ze wzwodem w pozycji na jeźdźca | Zaburzenia erekcji | 3 | |
P | Problem z wytryskiem | Stulejka | 19 | |
F | Mam problem ze stulejką | Stulejka | 4 |