Minęło prawie pół roku.Sebix, wrzuciłem foty pod koniec czerwca
Minęło prawie pół roku.Sebix, wrzuciłem foty pod koniec czerwca
Jakieś zmiany?Tak, wędzidełko jest standardowo usuwane zarówno w Low jak i High. Teoretycznie można je zostawić w High, ale po co? tzn. Twój komfort jest najważniejszy, ale ono generalnie po obrzezaniu traci swoje znaczenie i nie wydaje mi się, żeby odgrywało tak bardzo istotną rolę w odbieraniu bodźców. Blizna po usunięciu jest pod tym względem też super
A odczucia?Bez zmian. Wszystko jest super, jak było dotychczas.
Pokażesz o jakiej linii mowa?Nie straciłem na odczuciach przez upływ czasu. Moze nawet nabrałem nad nimi większej kontroli i tak samo wiem które punkty dają więcej przyjemności, ale o tym już kiedyś pisałem.
Nie miałem po otrzymaniu żadnych problemów z ocieraniem o bieliznę. Po pierwsze, próbowałem chodzić z odciagnietym napletkiem parę lat przed zabiegiem, więc zdążyłem się przyzwyczaić, a i wtedy jakiś dyskomfort odczuwałem max tydzień. Poza tym uważam że "penis line" na bieliźnie czy kapielowkach po obrzezaniu jest super
Witam. Kolego specjalnie dołączyłem do grupy bo też (chyba) sie obrzezam. Mam Do Ciebie takie pytanko: ile jesteś w stanie podciągnąć skory w miejsce byłego napletka w stanie wzwodu?? Czy wogole masz taką opcję?
Mam za krótkie wedzidelko , które strasznie napręża mi się podczas zabaw przed stosunkiem co za tym idzie ciągnie żołądź ze sobą co doprowadza do dyskomfortu przed stosunkiem. No i spory naddatek napletka który chowa się za żołędziem i jest w pewnym miejscu węższy. Często musze sobie ręcznie przytrzymać (naciągnąć) czesc napletka aby odsłonić całą żołądz by podnieść doznania przy stosunku. Cały dyskomfort jest oczywiście podczas wzwodu.
Ja się obrzezalem całkowicie nie mając jakich kolwiek wskazań do zabiegu i stwierdzam że to była najlepsza decyzja dotyczącą mojego ciała.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zapalenie/infekcja po obrzezaniu | Obrzezanie | 2 | |
J | 4 miesiące po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 5 | |
G | Czeste oddawanie moczu po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
W | Po obrzezaniu 10 dni | Po zabiegu obrzezania | 1 | |
P | 15 dzień po obrzezaniu w Poznaniu | Po zabiegu obrzezania | 35 |