• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy przy obrzezaniu hight&tight koniecznie jest usuwanie wędzidełka

Pjxter

New member
Cześć, odważę się założyć nowy wątek, po analizie forum i zapytania asystenta AI (xD) zastanawiam się czy przy obrzezaniu hight&tight raczej się usuwa sie wędzidęłko, czy je się wydłuża.

Mam stuleje, paradoksalnie długi naplet i krótkie wędzidełko które mi kiedyś pękło, styl obrzezaniu chce wyżej wymieniony inne mi się nie podobają i nie przekonują, jednak zdaje sobie sprawe ze na wędzidełku jest dużo doznań.

Według googla w mojej sytuacji (pęknięte 4 lata temu wedzidełko, ból i problem z odsłonięciem napleta przy wzwodzie) trzeba bedzie wyciąć.

Pjxter

New member
okej, jakie plusy całkowitego usunięcia w porównaniu z wydłużeniem/plastyką?
boje się jak każdy, że stracę większość odczuć w penisie po jego wycięciu

Lubelski

Active member
To częściowe jak się boisz...jestem rok po częściowym obrzezaniu i...doznania mam o wiele lepsze niż z stulejką 🙂nie chciałam usuwać napletka całkiem, bo też się obawiałem że, strace doznania i...nie będę mógł się przyzwyczaić tak bez napletka...na twoim miejscu bym robił częściowe👍a jak pękło podczas stosunku to, prawilnie przestałeś być prawiczkiem 😏

Do góry