Mateusz1999
Active member
Z seksem pewnie i dłużej poczekam, mam bardzo niemiłe wspomnienia po próbie ze stulejką i chcę żeby sprzęt faktycznie był gotowy na 100% na takie tarcie
Chłopie, wytrzymałeś tyle lat bez seksu a teraz nie wytrzymasz do pełnego zagojenia? Niby 4 tygodnie to takie minimum, ale ja bym nie ryzykowałJa też już chciałbym zacząć działać.
Jak zabieg miałem 9 stycznia a walentynki są 14 lutego i chciałabym w tedy pogrzmocić z koleżanką.
Minie wtedy 4,5 tygodnia jak myślicie mógłbym zacząć działać czy jednak poczekać ?
Czasami mam takie napięcie że muszę iść zapalić albo pochodzić po mieszkaniu żeby ciśnienie zeszło
Mordo ja przed zabiegiem minimum 3 razy na dzień biłem Niemca po kasku.Chłopie, wytrzymałeś tyle lat bez seksu a teraz nie wytrzymasz do pełnego zagojenia? Niby 4 tygodnie to takie minimum, ale ja bym nie ryzykował
Jak ja zacznę działać to chyba eksplodujeA ja bym pruł jak skurwol ludzką samice!
i to duży błąd, ja tydzień przed zabiegiem dałem już na wstrzymanieMordo ja przed zabiegiem minimum 3 razy na dzień biłem Niemca po kasku.
To długo sie z nią ceregieliszA koleżankę znam od 5 lat ale od jakiś 8 miesięcy zaczełąm inaczej na nią patrzeć
Pół roku przerwy, jak po każdym zabiegu.A jak myślicie można krew oddać w regionalnym centrum krwiodawstwa ?
Kontaktowałem sie z doktorem i powiedział ze jedynie może być opięta, powiedział że jak nie popuści to na kontroli sobie z nią poradzimy bez problemu, ale dziś rano już miałem wrazenie że nie siedzi tak głęboko jak wcześniej. Co do fotek może przełamie się i coś zapodam cewkę zacząłem smarować żelem od doktora i dziś już jest cudownie.Nie mają jak wrosnąć, są wypychane jakoś z blizna/strupem. U mnie też jest blizna bardzo subtelna tam gdzie się ładnie zrosło natomiast od opuchlizny z tylu strony i z przodu mam taki rowek. Co do cewki to raczej normalne, przyzwyczaja się do świata zewnetrznego
Nie do końca to prawda, bo bywali tacy co im wrosly. Byl nawet typ co mial uczulenianie na te zszywki i goil się dłużej.Nie mają jak wrosnąć, są wypychane jakoś z blizna/strupem. U mnie też jest blizna bardzo subtelna tam gdzie się ładnie zrosło natomiast od opuchlizny z tylu strony i z przodu mam taki rowek. Co do cewki to raczej normalne, przyzwyczaja się do świata zewnetrznego