Jaka to ulga, że jeszcze tacy lekarze przyjmują w Polsce. Nie dosyć, że człowiek jest mega w porządku to, co bardziej istotne, potrafi wykonać świetną robotę. Zdecydowanie lekarz ze złotymi rękami i mega talentem. Ani jednej negatywnej, ba nawet neutralnej opinii - to musi o czymś świadczyć ! Człowiek z zabiegu wychodzi mega usatysfakcjonowany i nie żałuje ani jednej złotówki przeznaczonej na zabieg.
Efekt końcowy zabiegu naprawdę przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Doktor podczas zabiegu nie spieszy się, całość jest wykonana mega estetycznie, blizna jest praktycznie niewidoczna, nie ma żadnych zgrubień. Po prostu świetna robota.
Co więcej, doktor Tondel nie miał w moim przypadku prostego zadania, bo musiał poprawić efekt poprzednich zabiegów (spartaczonych przez innych lekarzy).
Z bardziej przydatnych informacji:
- koszt 1500 zł
- na zabieg można zapisać się mailowo/telefonicznie (ja opisałem problem mailowo, tego samego dnia miałem odpowiedź)
- wszystkie wizyty po zabiegu są bezpłatne
- płaci się dopiero po zabiegu w rejestracji
- jeżeli ktoś nie jest z Poznania i wybiera się autem na zabieg, zdecydowanie polecam zaopatrzyć się w nawigację z jakąś świeżą mapą, co kawałek objazdy i roboty, "bez nawi w godzinach szczytu przez centrum" - bym tam chyba pół dnia błądził, a sam nie jestem z małego miasta
Świetnie wykonana robota, więc pozostaje tylko polecić doktora innym osobom, nie ma się co zastanawiać.
P.S. Od siebie dodam, że warto od razu decydować się na obrzezanie całkowite, a nie jakieś plastyki/częściowe, które sam miałem i dostarczają więcej problemów niż pożytku.
Pozdr.