Byłem na konsultacji w czwartek, tj. pierwszy czwartek miesiąca, więc konsultacja darmowa. Opisze jak ona wygląda.
Wchodzisz do budynku i udajesz się do pomieszczenia z napisem "Rejestracja" (zaraz po lewej). Idziesz do miłej pani "za barem" i mówisz, że chciałbyś sie zarejestrowac do dr Tondela, musisz mieć ze sobą dowód, który podasz. Pani zapisuje dane na karcie i pakuje w taką niebieska folie (ja tak mialem). Możesz ją dostac od razu albo nie, wtedy pani ci ją przyniesie, jesli nie przyniesie to przed wejsciem do gabinetu musisz ją wziąć.
Od tej chwili czekasz na wizyte, mozesz se usiąść, jak bedzie miejsce. Doktorek przyjmuje w gabinecie nr 2 albo 3 (juz nie pamietam
), w kazdym razie te drzwi dalsze od pokoju rejestracji. Facet jest spoko, z poczuciem humoru, około 50 lat
Mówisz co ci dolega (albo nie dolega), ew. jaki chcesz zabieg, jesli jestes zdecydowany. Pogadasz pare minut, umawiasz sie na zabieg. Wychodzisz i w recepcji oddajesz karte
Żadnej filozofii, ale czasem takie info się przydaje tym, którzy mają stracha przed nowymi miejscami
I jakby ktoś pytał, to ja ide na całkowite 8)