Nie mam opuchlizny, niestety nie jestem w stanie dac zdjec. Zadnych szwow, opuchlizny, bolu czy dyskomfortua opuchlizna, dodasz fotke ? jestem ciekawy
Nie mam opuchlizny, niestety nie jestem w stanie dac zdjec. Zadnych szwow, opuchlizny, bolu czy dyskomfortua opuchlizna, dodasz fotke ? jestem ciekawy
Dzis wyciagniete szwy, poczekam tydzien i zobacze jak to bedzie wygladac.Jak po wizycie u lekarza? Jak opuchlizna?
Po obrzezaniu mialem mniej czuć na penisie, jestem jeszcze bardziej unerwiony niz przed, gosc mnie dotykał po grzybie to myslalem ze zara wyjde z siebie i stane obok bez kitu. Obrzezany metoda jednak Low and Loosejak tam u was
Ja mam high tight. Na poczatku konczylem szybko po 2 minutach ale jeszcze bylem zbyt wrazliwy. Teraz moge "szybko" bo tak z 3-4 minuty a moge tez pol godziny bez problemu xd a co mnie cieszy? Erekcje jak przed zabiegiem. Skoncze i za 10 minut moge znowu tylko wtedy skonczyc to nie lada wyczyn....Po obrzezaniu mialem mniej czuć na penisie, jestem jeszcze bardziej unerwiony niz przed, gosc mnie dotykał po grzybie to myslalem ze zara wyjde z siebie i stane obok bez kitu. Obrzezany metoda jednak Low and Loose
boli wyciaganie ?Dzis wyciagniete szwy, poczekam tydzien i zobacze jak to bedzie wygladac.
Na poczatku to dojechalem po 2 minutach a lekarz zakazal masturbacji w ogole bo ponoc to jest mniej higieniczne niz seks ale juz nie wytrzymalem i zmeczylem malego po 4 tygodniach. Ale wracam do stanu przed zabiegiem tylko wiadomo odczucia sa lepsze jednak nie uprawialem seksu, dzis mialem dopiero wyciagane szwy a seks po 6-7 tyg i dopiero w prezerwatywie (zalecenia) tego sie trzymam bo potem bede mogl miec pretensje w razie czego. WiadomoJa mam high tight. Na poczatku konczylem szybko po 2 minutach ale jeszcze bylem zbyt wrazliwy. Teraz moge "szybko" bo tak z 3-4 minuty a moge tez pol godziny bez problemu xd a co mnie cieszy? Erekcje jak przed zabiegiem. Skoncze i za 10 minut moge znowu tylko wtedy skonczyc to nie lada wyczyn....
boli tylko przy wędzidełku ja ogolnie jestem mega unerwiony po samym obrzezaniu gdzie nawet lekarz jest zdziwiony. Ale to wiadomo kAzdy jest inny i kazdy inaczej cos odczuwa ja nie moge miec dotykanego zoledzia bo mnie szlak trafia on se lubi miec spokoj hahaboli wyciaganie ?
Ja nie wiem jak wy sie masturbujecie, ja nie umiem xd. A co do zoledzia to nie mam czegos takiego jak ty, moge normalnie dotykac ale czasami ta nadwrazliwosc jeszcze sie odezwieNa poczatku to dojechalem po 2 minutach a lekarz zakazal masturbacji w ogole bo ponoc to jest mniej higieniczne niz seks ale juz nie wytrzymalem i zmeczylem malego po 4 tygodniach. Ale wracam do stanu przed zabiegiem tylko wiadomo odczucia sa lepsze jednak nie uprawialem seksu, dzis mialem dopiero wyciagane szwy a seks po 6-7 tyg i dopiero w prezerwatywie (zalecenia) tego sie trzymam bo potem bede mogl miec pretensje w razie czego. Wiadomo
boli tylko przy wędzidełku ja ogolnie jestem mega unerwiony po samym obrzezaniu gdzie nawet lekarz jest zdziwiony. Ale to wiadomo kAzdy jest inny i kazdy inaczej cos odczuwa ja nie moge miec dotykanego zoledzia bo mnie szlak trafia on se lubi miec spokoj haha
Kazdy organizm jest inny moj przypadek, twoj i kazdego na tym forum tylko to pokazuje.Ja nie wiem jak wy sie masturbujecie, ja nie umiem xd. A co do zoledzia to nie mam czegos takiego jak ty, moge normalnie dotykac ale czasami ta nadwrazliwosc jeszcze sie odezwie
Mysle ze to zrobie jak nie bede miał szwów
Ja po 5 tygodniach szwy, tera walcze z oponką :O dowiedzialem sie ze szwy nie wypadają tak o, nawet jak są rozpuszczalne. Musi sie pojawic stan zapalny organizmu żeby powypadały albo inaczej zeby organizm sie ich pozbył. Może dlatego u mnie to tak wygladalo. Nie mam pojecia, kupilem sobie jakis zel z aloesem i bede probowal go na oponke, ponoć wyciąga obrzęk z takich miejsc (z tydzien postosuję i zobacze jaka roznica, choć lekarz kazał masować ponoc najlepiej wtedy schodzi, chociaz Nie mam pojecia jak to robić. Za tydzień maść na blizny i działamy dalej. Bede wkoncu musial opowiedziec cala historie, typ obrzezania i lekarza i kontakt zeby zostawic dla potomnych hahaktory to dzien po zabiegu u Cb? U mnie w piatek minie 5 tydzien a serio moge ruchac jak chce
tyle sie nasluchalem, ze a to szwy max 3 tygodnie albo opatrunek szybko zdjac itd ale albo ja po prostu bardzo dobrze dbalem i nie zrobilem bledu zakladajac luzne opatrunki albo po prostu mam taki organizm
Ja mam napletek na zoledziu caly czas inaczej sobie zycia nie wyobrazam, po konsultacji do 3 msc sie moze utrzymywac ale maleje z tygodnia na tydzien.Jak nałożysz żel to tak musisz jeździć po opuchliznie palcem. Zastanawiam się czy nie lepiej jakiś żel typowo na opuchliznę, ja kiedyś stosowałem lioton 1000 (zwykła opuchlizna prącia, nie po zabiegu), ale nie wiem czy to bezpieczne przy odsłoniętym żołędziu. Możesz jakoś na opuchliznę założyć napletek? Taki ucisk bardzo by przyspieszył zejście opuchlizny. Tak czy inaczej z czasem powinno zejść.
24 dzien wypadla prawie polowa szwów ale dalej jest taki obrzek wokól zoledziaktory to dzien po zabiegu u Cb? U mnie w piatek minie 5 tydzien a serio moge ruchac jak chce
tyle sie nasluchalem, ze a to szwy max 3 tygodnie albo opatrunek szybko zdjac itd ale albo ja po prostu bardzo dobrze dbalem i nie zrobilem bledu zakladajac luzne opatrunki albo po prostu mam taki organizm
pokazesz jak u ciebie wyglada terazJa mam napletek na zoledziu caly czas inaczej sobie zycia nie wyobrazam, po konsultacji do 3 msc sie moze utrzymywac ale maleje z tygodnia na tydzien.
Caly czas tak samo tylko bez szwów. Zaczyna mnie to wkurwiać na maxa a u ciebie jak tam? Tez masz wzwody po tym obrzezaniu jak 14 latek? Siedze w pracy i dostaje wzwód z pizdy koszmar jakiśpokazesz jak u ciebie wyglada teraz
U mnie polowa szwow wypadla, ale obrzek jest dalej a co do wzwodow to mam normalnieCaly czas tak samo tylko bez szwów. Zaczyna mnie to wkurwiać na maxa a u ciebie jak tam? Tez masz wzwody po tym obrzezaniu jak 14 latek? Siedze w pracy i dostaje wzwód z pizdy koszmar jakiś
Odkad wyciagneli mi szwy to mam wzwod srednio co 4h jest to cholernie uciążliwe. U mnie tez obrzek jest dalej, choc z prawej strony znacznie zmalałU mnie polowa szwow wypadla, ale obrzek jest dalej a co do wzwodow to mam normalnie