przepraszam może pomyliłem ciebie z osobą od fagów, nomiyxz w takim razie napisz czy fagi ci pomogły i czy robiłeś je we Wrocławiuxxxyyyzzz - nie napisałem, że jestem fanem autoszczepionek, nie brałem ich. xxxyyyzzz - proszę nie mieszaj faktów i czytaj ze zrozumieniem.
MNIE ??????, pomyliłeś coś, Ja jestem całkowitym przeciwnikiem antybiotyków po tym co wziąłem, no może autoszczepionki ktoś pisał o strovax. Nigdy nie brałem dożylnych antybiotyków na prostatę, preferuję inne sposoby leczenia, napisałeś do mnie o sikaniu więc odpowiedziałem, faktycznie nie przygotowałem się do wymiany poglądów, teraz poczytałem, przepraszam. czy to co opisujesz pomogło coś w jakiś sposób.xxxyyyzzz - żadnych fagów nie używałem. A jak Tobie pomogły dożylne antybiotyki, po kilka tygodni i kilka miesiecy cipronexu?
polecam wszystkim fanom atybiotyków prostownik
Ja nic nie spłycam ja ci po prostu uwierzyłem wziąłem 30 dni Cipronex 500, chociaż lekarz sugerował dwa tygodnie. Twoje wpisy były rozsądne, tylko nie zauważyłem że ty tu jesteś i radzisz od siedmiu lat i co pomogłeś komuś? , sposób na życie?. Ok nic się takiego nie stało oprócz opbiążenia organizmu. Dlatego jestem przeciwnikiem antybiotyków. Jeszcze niedawno pisałeś o ziołach jak długo je bierzesz? i co? pomogło?. no i kuriozum przegroda nosowa porównywalna z bólem prostaty. Ty chyba nie wiesz co piszesz. przecież ciebie nigdy nie bolała prostata. Taka chłopska filozofia.Co mam ci tłumaczyć? Czego nie rozumiesz? Nie będę się 1000 razy powtarzał, wszystko co miałem do powiedzenia jest na tym forum, w postach pisałem co się mogło na to złożyć. W pierwszym poście na forum opisałem też swoją historię. Nikt mi nie musi wierzyć, a ja nie muszę nikomu nic udowadniać.
Ale nie pisz że nie miałem zapalenia prostaty bo nie jesteś mną, ani moim lekarzem żeby to stwierdzać.
A to że tobie taka kuracja nie pomogła, to nie moja wina, każdy organizm jest inny i każdemu może pomóc co innego. Każdy może mieć inną bakterię która spowodowała zapalenie, albo inne czynniki które wpłynęły na chorobę i jej leczenie dlatego pisząc tak jak piszesz moim zdaniem tylko wszystko upraszczasz i spłycasz bo tobie nie pomogło, a zapalenie prostaty to skomplikowana sprawa z którą jak widzisz lekarze sobie nie radzą zbytnio.
Mam nadzieję że to nie dotyczy mnie mój ulubieńcu,Przecież była już dyskusja na ten temat, wypowiadał się nawet przedstawiciel tej firmy, wystarczy sobie poszukać.
Choćby od tego postu w dół: http://meskiezdrowie.pl/zapalenie-17-6142.html#post51512
Chociaż mnie bardziej przekonuje ten post: http://meskiezdrowie.pl/zapalenie-19-6142.html#post53161
Cytuję:
"Zanim kupicie to coś sugeruję przyjrzeć się wszystkim poprzednim postom osób, które to zachwalają. Zazwyczaj niewinny wstęp, kilka postów dla niepoznaki, głupie pytania typu "co to jest lampa lightmed" a potem, że kupił i bardzo pomaga/wyleczony. Rzygam"
Prostownik ci powie on wie wszystko jest tu baaaaaardzo długo czasami jest ktoś na tym forum wulgarnym ale nie tępy.To wrzuć tu jakieś linki nt. materiałów leczenia ciepłem lub laserem prostaty. To będzie jakiś argument na korzyść tego, że lightmed i protermic działają.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zapalenie/infekcja po obrzezaniu | Obrzezanie | 2 | |
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | zapalenie żołędzi i obrzezanie | Stulejka | 0 |