Tylko 30 dni cipronex 500 może pomóc, potwierdzam
Chłopie zrób sobie wymaz z prostaty zobaczysz, że tam dalej masz bakterie. Ja mam przewlekłe bakteryjne zapalenie prostaty od wielu lat. Na początku mnie bolało w kroku mocne kłucie, w nocy wstawałem sikać, w dzień problemy z sikaniem miałem, bolały mnie jądra plecy kiepsko mi stawał, no wszystkie objawy praktycznie miałem. Dostałem ciprofloksacyne na parę tygodni i po jakimś czasie zupełnego spokoju wróciła jedna dolegliwość mianowicie w postaci lekkiego dyskomfortu podczas siedzenia, żadnych innych objawów, żadnych bóli, dobrze sikam. Nawet sam nie wiem jak to określić? ucisk? tak jak bym coś tam miał? I wszyscy urolodzy mi mówili, że nie ma tam już bakterii, że zostało wyleczone tylko taki objaw zostaje a poszedłem do innego urologa ostatnio zrobił mi wymaz z prostaty i wyszły dwie bakterie co sobie tam mieszkają od lat i się dobrze mają. Koszmar żaden antybiotyk nie pomaga. Gdzieś wyczytałem, że iniekcje bezpośrednio w gruczoł mogą pomóc. Słyszał ktoś o klinice lekarzu w Polsce co takie rzeczy robi? Pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedźpolecam przejechać się do warszawy do laboratorium BADBAK, To jest moja reklama na tym forum, dlatego bo są doskonali.
\]Otrzymałem wyniki laboratoryjne z wydzieliny po masażu prostaty.
Bakterii brak potwierdza to moje samopoczucie, czuję się po około roku terapii świetnie, hm coś tam w głowie jeszcze chyba jest, ale tylko w głowie. Choroba jest tak straszna dla mężczyzny że się nie dziwie. Jak pisałem wcześniej mogę pracować, siedzę 10h dziennie. Zdaję sobie sprawę że dla tych piszących na tym forum to bolesne, pisać i reklamować jakieś produkty i porażka. Do tych wszystkich piszących, przecież wy tu jesteście od lat i nic?, te wasze rady, antybiotyki i nic?. Zanim zdecydowałem się na to formę terapii poczytałem sporo. Trafiłem na ciekawą dyskusję pomiędzy Bastek89 a Gurupros.
Panowie ci co stale tu piszecie od lat zmieniacie nick posiadacie ileś kont, jak coś jest nie tak to rezygnujecie z jakiegoś konta i dalej następne multi konto. Panowie odpuście sobie nie wprowadzajcie w błąd ludzi naprawdę chorych. Panowie napiszcie reklamuję to bo to jest dobre i tak zarabiam. Tak naprawdę nie ważne czym i za ile ważne żeby było skuteczne. Panowie reklamowanie terapii naprawdę niebezpiecznych dla ludzi do 50lat choćby jacyś urolodzy zpreferowali je dla pieniędzy jest do jest chore.
Po analizie
1. Nie pomagaję pijawki
2. Nie pomagają szczepionki
3. Nie pomagają obrzezania- nieodwracalna
4. Nie pomaga thermotepii- nieodwracalna
5. Nie pomaga zastrzyk w prostatę- niebezpieczne
6. Nie pomagają antybiotyki- oprócz jednej osoby z tego forum
7. Nie pomaga torf
8. Nie pomagają ćwiczenia rozluźniające- są bardzo wskazane i lubię je
9. Nie pomaga autoszczepionka z Odessy
10. Nie pomagają Fagi, we Wrocławiu trzeba się najpierw obrzezać.
11. Nie pomagają masaże prostaty.
12. Nie pomagają masaż dna miednicy
13. Nie pomaga fala uderzeniowa ESWT
14. Nie pomagają diety
15. Nie pomagają zioła - chociaż są super i cały czas stosuję
16. Nie pomagają probiotyki - chociaż są super i cały czas stosuję
Może o czymś zapomniałem, panowie doczytacie na tym forum resztę.
Jest kilka rzeczy które pomagają i dają szansę na wyleczenie.
Dlaczego mam ukrywać co mnie pomogło, nienormalne prawda?
Polecam spacery.
Według mnie typowe dla zapalenia prostaty, Pieczenie cewki, ale dość umiarkowane z tym da się żyć chociaż cały czas jest i rozprasza. Najgorszy jest ból w podbrzuszu dochodzi do tego dyskomfort, czasami ból w jądrach. Aha w czasie badania per rectum nie ma silnego bólu ale lekarz twierdzi że lewy płat prostaty jest silnie obrzmiały.xxxyyyzzz jakie masz objawy?
Jak się zastanowię od 5 do 7 razy dziennie, czasami mam trudności z sikaniem, trochę trwa jak zacznę, trochę muszę się zmobilizować, nigdy nie obserwowałem ile na raz. Najgorszy jest ból i dyskomfort, ciągle mi to pr4rzeszkadza.A ile razy dziennie sikasz? Normalne ilości na raz? Z sikaniem jest u Ciebie ok ?
Jak czytałem twoje wpisy jesteś fanem autoszczepionek czy brałeś je i z jakim skutkiem ?A ile razy dziennie sikasz? Normalne ilości na raz? Z sikaniem jest u Ciebie ok ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zapalenie/infekcja po obrzezaniu | Obrzezanie | 2 | |
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | zapalenie żołędzi i obrzezanie | Stulejka | 0 |