Częstomocz – jak wyleczyć ciągłe fałszywe parcie na mocz? - Klinika HB
www.klinika-hb.pl
Mimo że czytam, miałem nic nie pisać ale napiszę po raz kolejny, z pełną świadomością mogę napisać że antybiotyki mnie wyleczyły z przewlekłego zapalenia prostaty. Konkretnie jeden antybiotyk. Do tej pory nie wiem co tak naprawdę zadziałało czy antybiotyk, czy postawa lekarza czy szczęście.To Forum istnieje już wiele lat, ile osób się pochwaliło że antybiotyki ich całkowicie wyleczyły ??
A ilu kłamie, bo nie chce się przyznać do porażki, nie dowiecie się...
mi Dr Szmer zalecił konkretne ćwiczenia, ale ostatecznie bardziej pasują mi nieco inne, które łatwiej mi wykonać/lepiej rozumiem polecenia:Najpierw rozgrzewam się na orbitreku a potem rozciąganie i jest duża poprawa, ale i tak idę do fizjoterapeuty na diagnozę jak to wygląda.
Panowie czyli jeśli dobrze rozumiem, mimo iż macie problemy od bakterii, te ćwiczenia pomagają ? Jak efekty po czasie od tego posta ? Jak często i długo ćwiczycie ? Czy jest ktoś komu te ćwiczenia pomogły na fałszywe parcia na mocz ?Ja też stosuję te ćwiczenia i gdyby nie moje lenistwo, to bym się najprawdopodobniej doprowadził do stanu bez objawów. Polecam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |