Może za szybcy się wściekli @dieselpower(@Jerzy W ) jest zbanowany ? O co chodzi.
Część, co masz na myśli porządna diagnostyka w badbaku?Mi bakterie tez nie wychodziły, a badałem się sporo razy. Też szukałem rozwiązania przez długi czas. Dopiero porządna diagnostyka w badbaku uwidoczniła bakterie.
Admin na tym forum jest tylko jeden i ma nick @admin.@dieselpower przepraszam, że zawracam głowę, ale kto jest adminem, który zablokował Jerzy W ?
Wymaz z cewki, nasienie - tlenowe, beztlenowe, grzybyCzęść, co masz na myśli porządna diagnostyka w badbaku?
Właśnie planuję taki pakiet zrobić i właśnie wszedłem teraz żeby zapytać o to, a tu akurat idpowiedz. Ile Cie to kosztowało?Wymaz z cewki, nasienie - tlenowe, beztlenowe, grzyby
dobrze by było zrobić też próbę stameya - tlenowe, beztlenowe, grzyby
dodatkowo w cewce i nasieniu:
Chlamydia, Mykoplazma, Ureaplazma, Neisseria gonorrhoeae, Trichomonas vaginalos, wirus hpv i hsv
Bez próby stameya: 2594 złWłaśnie planuję taki pakiet zrobić i właśnie wszedłem teraz żeby zapytać o to, a tu akurat idpowiedz. Ile Cie to kosztowało?
Poszukaj sobie sprawdzony doświadczony personel ( bez ukraińskich osób) oddział laboratoryjny w Alabie, Disgnostyce. Najciezej jest wykonać test staymer. Rób posiewy kiedy masz najgorsze objawy może wtedy coś wyjść.Właśnie planuję taki pakiet zrobić i właśnie wszedłem teraz żeby zapytać o to, a tu akurat idpowiedz. Ile Cie to kosztowało?
To Ty mi powiedz co masz na myśli skoro w jednym poście pytasz o diagnostykę a w następnym juz "polecasz" Alab i jakis 'test staymer"Część, co masz na myśli porządna diagnostyka w badbaku?
Co znaczy porządna tzn jakie badania nalezy wykonać tj. już napisał przemix. Chodziło mi o test 4 szklanek – Próba Mearesa – Stamyea jest ciężko zrobić w jednym miejscu i szybko zrealizowac badanie. Cena w bagdak 2,5 tys sporo.To Ty mi powiedz co masz na myśli skoro w jednym poście pytasz o diagnostykę a w następnym juz "polecasz" Alab i jakis 'test staymer"
Wydaje mi się, że w lab. typu diagnostyka , alab to można sobie krew zbadać, ale jeśli chodzi o badania bakteriologiczne to lepiej wybrać inne miejsce.Co znaczy porządna tzn jakie badania nalezy wykonać tj. już napisał przemix. Chodziło mi o test 4 szklanek – Próba Mearesa – Stamyea jest ciężko zrobić w jednym miejscu i szybko zrealizowac badanie. Cena w bagdak 2,5 tys sporo.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |