Ja tez robilem na chlamydie i wynik ujemny,zakzenie chlamydia moze nie dawac w ogole zadnych objawow,a moze dawac wlasnie podobne do ZGK,poza tym mi tez sie polepsza jak chodze, a nie siedze na dupie wiec co o tym sadzisz??wiecie co mnie wkurwia?,ze lekarze tak naprawde robia na nas eksperymenty,moze to podziala jak nie to cos innego a jak juz nic nie dziala to rece rozkladaja.I czlowiek musi szukac i leczyc sie na wlasna reke.te wszystkie ich teorie to tylko hipotezy ktore czesto nie maja pokrycia w wynikach badan itd. np. czytalem przypadek takiego kolesia co mial ZGK przez kilka lat, caly czas wyniki posiewow,moczu,nasienia i wszystkiego innego jalowe zadnych bakteri ZERO a wiecie co sie okazalo ze prostata walczac z zapaleniem spowodowala zwapnienia i zamknela bakterie w tym zwapnieniu ,utrudniajac im wydostanie sie i penetracje lekami rozwniez ,do tego doszli po biopsji gruboiglowej prostaty. Wiec albo Lekarze niech sie powaznie wezma za ten problem ZGK albo bedzie on narastal i ludzie sie bada meczyc po kilka kilkanascie lat z tym gownem zanim sie wylecza.
mamy 21 wiek a w leczeniu tego schorzenia nic sie nie zmienilo od dawien dawna ewentualnie rodzaje antybiotykow ktore i tak gowno daja.