Jutro napiszę, bo dzisiaj mi się już nie chce włączać komputera.A jakie zioła pijasz
Jutro napiszę, bo dzisiaj mi się już nie chce włączać komputera.A jakie zioła pijasz
Próba nie strzelba. Na pewno warto spróbować bo wiele takich naturalnych środków dobrze wspomaga leczenie. Działają przeciwbólowo, przeciwzapalnie czy przeciwbakteryjnie. To musi być jednak dodatek do antybiotyku.Które zioła klimuszki bo są na przerost i zapalenie pęcherza znalazłem na allegro. Ogólnie dostałem od swojej klientki kontakt na siostry zakonne co robią zioła i mają wysoką skuteczność (reumatyzm, kamienie nerkowe). Dzwoniłem z ciekawości czy mają coś na prostate i dają m.in wyciąg z języcznika. Ogólnie to kilka uzdrowień mają na swoim koncie o których opowiadała mi moja klientka.
Święta prawda! Na pewno gdy klasyczna medycyna nie może pomóc to trzeba spróbować wszystkiego. Na pewno są też osoby, które wyleczyły się z chorób metodami alternatywnym - sam znam takie osoby. Jednak przy bakteryjnym zapaleniu prostaty nie natrafiłem na wiarygodną, powtarzalną metodę.Już to kiedyś pisałem, pamiętam wpisy na forum o pęcherzu gdzie pisała dziewczyna która miała non stop zapalenia, ciągle antybiotyki i nic nie pomagało, zaczęła pić tą mieszankę na pęcherz i sama nie mogła uwierzyć ale się wyleczyła.
Raczej sobie tego nie wymyśliła.
Uważam że każdy jest inny i każdemu może pomóc co innego dlatego warto próbować różnych metod. Oczywiście takich które nie drenują kieszeni, a zioła takie są właśnie.
W rozmowie z siostrą dokładnie nakreśliłem temat i mówiła o ziołach/napojach na bazie nalewki które mają za zadanie usunąć stan zapalny więc jakieś tam pojęcie niektórzy może mają jednak.Jak kilkanaście lat temu rozwijały mi się problemy z prostata to wspomagałem się bardzo, bardzo skuteczną mieszankę ziół z Ukrainy - Nic tak skutecznie nie działa na objawy zapalenia pęcherza i dróg moczowych. Jednak przez to nie czułem się jak należy bo ukrywało to moje objawy.
Już pytasz któryś raz, tak bym zrobił. Opisywałem Ci swój przypadek sprzed 3 lat i wtedy obrzezanie całkowite od razu mi pomogło nie bawiłem się w żadne plastyki i zaufałem lekarzowi co okazało się dobrą decyzją.Ja mam coraz mniejsze dolegliwości bólowe, prostaty już praktycznie nie czuje, nie mam częstomoczu, jednak dalej delikatnie boli mnie w okolicy żołędzi no i ta słaba erekcja. Czy myślicie że pozbycie się zwężenia napletka by pomogło na wzwód? Może on uciska penisa i dlatego erekcja jest słabsza albo gromadzą się tam jakieś bakterie i powodują jakiś stan zapalny?
Nie - zwężenie napletka jest bardzo korzystne dla penisa.Ja mam coraz mniejsze dolegliwości bólowe, prostaty już praktycznie nie czuje, nie mam częstomoczu, jednak dalej delikatnie boli mnie w okolicy żołędzi no i ta słaba erekcja. Czy myślicie że pozbycie się zwężenia napletka by pomogło na wzwód? Może on uciska penisa i dlatego erekcja jest słabsza albo gromadzą się tam jakieś bakterie i powodują jakiś stan zapalny?
BRODACZKA (USNEA) - piję samodzielnie, bez mieszania z ziołami. Droga sprawa i w smaku jak muł i wodorosty (dosłownie), można pominąć. Resztę ziół kupuję w opakowaniach po 50g, wsypuję wszystko do garnka i dokładnie mieszam. Piję 2x dziennie po szklance naparu z dwóch łyżeczek mieszanki. Parzę około 10-15 minut przed wypiciem.A jakie zioła pijasz
Nigdy nie przebijemy Twoich Żarcików!!!Te wasze żarciki...
Czyli efekt może przyjść nawet po antybiotykuPotwierdzam powrót erekcji po wyleczeniu (zaleczeniu) prostaty. Czuję się super ale na wszelki wypadek biorę codziennie proxelan. Dzień wcześniej kilka kaw, jazda 500 km i butelka wina wieczorem.
Normalne długie bzykanie. Czyli da się!
No jasne. Jak skutecznie zabijesz bakterię i prostata jest zdrowa to cały Komfort życia wraca. Jeżeli tak nie jest to znaczy że lekarz spie…olił sprawę i wciska ci kit.Czyli efekt może przyjść nawet po antybiotyku
Jeżówka rozumiem na problemy okołoneurologiczne?. Co jeszcze z tego zestawu ma pomagać po fluorochinolonach?BRODACZKA (USNEA) - piję samodzielnie, bez mieszania z ziołami. Droga sprawa i w smaku jak muł i wodorosty (dosłownie), można pominąć. Resztę ziół kupuję w opakowaniach po 50g, wsypuję wszystko do garnka i dokładnie mieszam. Piję 2x dziennie po szklance naparu z dwóch łyżeczek mieszanki. Parzę około 10-15 minut przed wypiciem.
NAGIETEK LEKARSKI
NAWŁOĆ
RDEST PTASI (ŚWIŃSKA TRAWA)
SKRZYP
BRZOZA LIŚCIE
POKRZYWA
KORZEŃ ŁOPIANU
KŁĄCZE PIĘCIORNIKA
ZIELE JEMIOŁY
ZIELE PIĘCIORNIKA GĘSIEGO
ZNAMIĘ KUKURYDZY
ZIELE TYMIANKU
JEŻÓWKA PURPUROWA
LIŚĆ SZAŁWI
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |