Grom miałbym prośbę. Czy mógłbyś dodać swój protokół ziołowy? Dokładnie chodzi mi o dawki i pory stosowania.Bardzo konkretny wykład na temat tego czym jest zapalenie prostaty. Gość kładzie nacisk na diagnostykę, długi okres leczenia i wiele współistniejących czynników samego zapalenia.
Naprawdę trudno się z nim nie zgodzić.
Zestaw nr 2 hardrockor muszę dodać kłącze Perzu, ziele krwawnika, liść Jerzyny faudowanej i mięty pieprzowej zobaczymy jak działa. Ja stosuję jeszcze po za tym miód z imbirem, kurkumą, kozieradką, olej z czarnuszki plus napar z czystka, od niedawna dodatkowo parzę korę dębu. Efekt bardzo dobry.1. Zestaw:
Wierzbownica, liść pokrzywy, liść szałwi, kłącze perzu.
2. Zestaw:
Liść jerzyny faudowanej, liść mięty pieprzowej, liść pokrzywy, kwiat bzu czarnego, koszyczki rumianku, ziele krwawnika, ziele skrzypu polnego, liść podbiału, kłącze perzu.
2x dziennie każdy z zestawów. Łyżka ziół na 0,5 litra. Czyli 2 litry dziennie.
Rano i wieczorem: olej z pietruszki (łyżeczka)
Do każdego posiłku warzywnego olej z pestek dyni wraz z olejem lnianym.
a mam pytanie? Czy można łączyć zioła z żurawiną? Bo wyczytałam na forum zielarstwa,ze nie. Już sama nie wiem. Proszę o info, czy jedno nie zakłóca drugiego.Zestaw nr 2 hardrockor muszę dodać kłącze Perzu, ziele krwawnika, liść Jerzyny faudowanej i mięty pieprzowej zobaczymy jak działa. Ja stosuję jeszcze po za tym miód z imbirem, kurkumą, kozieradką, olej z czarnuszki plus napar z czystka, od niedawna dodatkowo parzę korę dębu. Efekt bardzo dobry.
Nic nowego ponad wiedzę tych forumowiczów. Reasumując dobrze mieć bakteryjne a zespół bólowy jest przesrany.Bardzo konkretny wykład na temat tego czym jest zapalenie prostaty. Gość kładzie nacisk na diagnostykę, długi okres leczenia i wiele współistniejących czynników samego zapalenia.
Naprawdę trudno się z nim nie zgodzić.
Grom jeżeli dalej będziesz szedł tą drogą to myślę, że do końca roku organizm sam skasuje bakterię i nie będzie śladu po niej. Co najwyżej warto by było ponowić serię pseudovac.No właśnie nie znalazłem Jarcy nic sensownego. Bardzo to wkurzające.
Jerzy, taki wykład dla początkujących to prawdziwy skarb. Ludzie faszerują się 5-dniowymi kuracjami antybiotykowymi przez pół roku (aż do wyczerpania dostępnych nazw handlowych antybioli ) a potem nie ma już nadziei. Ja tak się cieszę, że pod wpływem lektury tego forum i tego typu wykładów najpierw dokonałem wszechstronnej diagnostyki trzy razy oddając nasienie i testujac 16 antybiotyków a potem spróbowałem, z naprawdę dobrym skutkiem, ziół i szczepionki. Teraz mam trzy grupy antybioli, które mogę zastosować i pewność, że u mnie chodzi o bakteryjne. Nawiasem aby nie dopuścić do niebakteryjnego robię urofizjoterapię.
Niestety ktoś kto trafia do "lekarza" bez obejrzenia takiego wykładu jest skazany na porażkę.
A jak zsunie się z palca i zostanie w środkuSzczoteczka do zębów dla niemowląt na palec | Babyono
O higienę jamy ustnej dziecka należy dbać od pierwszych dni jego życia. Czyste dziąsła, a później pierwsze mleczaki, to jeden z warunków posiadania zdrowego uzębienia. Najlepszym rozwiązaniem i pomocą jest szczoteczka do pierwszych ząbków – specjalna nakładka na palec rodzica. Produkt z jednej...babyono.com
Może taka nakładka na palec trochę pomoże i wydłuży zasięg roboczy
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |