Wypijaj 2 piwka dziennie piasek zniknie a ty nie zostaniesz alkoholikiemMiałem problem z zaleganiem moczu. Po wyleczeniu miałem tak, że przed zaśnięciem, musiałem iść, z 4-5 razy się odlać. Ogólnie w dzień trochę więcej sikałem. Jednak antybiotyki, w miarę szybko pomogły. Za każdym razem, przy badaniu usg coś tam wychodzi, piasek itp Teraz zauważyłem, że trochę objawów mi wróciło: kilka razy mocne parcie na lanie, skurczony penis, gdy długo trzymałem, trochę częstomocz, problemy przed snem. Mam nadzieję, że to dlatego, że przez ostatni tydzień trochę popiłem i odpowiednio się nie nawadniałem, bo normalnie pilnuję by pić 3-4l na dzień.
U ciebie ssri zaczęły działać kiedy? Po miesiącu brania?Pregabalina i antydepresanty branie około miesiąca i nie powinno być bólu
Ja dostałem Sulpiryd (neuroleptyk), Paroxinor (paroksetyna) i Gabapentynę. Od 5 dni biorę.Tak po miesiącu. Tyle że miałem uczulenie na języku po ssri i musiałem je odstawić. Dlatego biorę antydepresanty Agomelatine i Pregabalin na bóle neuropatyczne.
Co na to proktolog?galaretke w odbycie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |