Taprostata
Member
Ps. Może wiecie od czego oba boki mogą być obolałe? Po obu bokach, ale bardziej w strone pleców.
chodzi tylko o to, ze wiekszosc lekarzy stosuje antybiotyki za krotko ... bo taki jest teraz standard leczenia. Nowe badania pokazuja, ze leczenie antybiotykiem ma sens, jezeli trwa dlugo (czyli podobnie jak np. w boreliozie, w ktorej trwa kilka miesiecy)Ptaku, przestań pisać głupoty na forum. Specjalista od stosowania antybiotyków się znalazł. Co Ty chcesz osiągnąć? Sens ma stosowanie długotrwale antybiotyku według antybiogramu. Dawkę podaje lekarz.
Ptaku, przestań pisać głupoty na forum. Specjalista od stosowania antybiotyków się znalazł. Co Ty chcesz osiągnąć? Sens ma stosowanie długotrwale antybiotyku według antybiogramu. Dawkę podaje lekarz.
wątpie, pewnie lekko go podrażniMyślicie, że ampicylina np augmentin z antybiogramu pomoże na e. faecalisa z prostaty? Może komuś to pomogło? Ja znam jedną osobę, której augmentin pomógł na zapalenie prostaty.
nie jedz słodyczy i nie pij soków itp napewno sie polepszyWszysko zamknięte, lekarze nie przyjmują. Mi sie pogarsza z bakterią w prostacie, wszysko boli, latam do kibla ciągle, spać nie moge. Do szpitala w razie pogorszenia strach iść, bo wirus szaleje, to pewnie za jakieś 2 miesiące sie troche uspokoi i dopiero wznowią wizyty, badań też sie nie da. Nie wiem jak to wytrzymać. To jest jakaś tragedia.
No właśnie od 4 miesięcy z napojów to tylko woda i ogólnie też zero cukrów, bo po pierwszych antybiotykach miałem sporą candidie mimo brania probiotyków.nie jedz słodyczy i nie pij soków itp napewno sie polepszy
Cipro jakoś na jesieni tamtego roku i tylko 5 dni. To każdemu po tych chinolonach zwykle sie coś dzieje? Ja pamiętam, że były lęki, koszmary, a co z mięśniami to nie wiem, bo i tak wszystko mnie bolało. Potem jakoś grudzień, styczeń chyba troche kolana pobolewały, teraz raczej nie. Obecnie właśnie czasami pieką mnie uda, łydki i zastanawiam sie, czy to przypadkiem nie od bakteryjnego zapalenia prostaty.@Taprostata Barłes Levoxe, Cipronex ? po tej chemi moga sie dziac z człowiekeiem różne rzeczy gdzie same problemy z prostatą to pikuś
jak zwalczyleś tą candide? i gdzie wystapiła grzybica?No właśnie od 4 miesięcy z napojów to tylko woda i ogólnie też zero cukrów, bo po pierwszych antybiotykach miałem sporą candidie mimo brania probiotyków.
Czy podczas zapalenia prostaty pieką uda, nogi, łydki? Mnie jeszcze piecze w środku podbrzusze.
Candida wyszła po badaniu kału, wzrost bardzo obfity (+++).jak zwalczyleś tą candide? i gdzie wystapiła grzybica?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |