marcelus, staytsycznie rzecz ujmując to, że wyszły Ci bakterie to pomyłka laboratorium. Jeśli w żadnym nie wychodziło a w jednym magicznie wyszło... Wyniki moga wyjść zafałszowane a Ty brales niepotrzebnie antybiotyki, które działaja tez przeciwzapanie
Mój błąd, raz wyszła mi e coli w moczu ale niezbyt duża ilość o ile pamiętam i raz w nasieniu była wartość podprogowa i nie mogli określić jaka to bakteria. Miałem 2 razy pobieraną wydzielinę z GK i za każdym razem wychodziła bakteria, raz e coli z faecalisem drugi raz sam faecalis ale już w większej ilości. Błąd to było robić kilka posiewów nasienia w różnych labach, nawet oddawałem na miejscu ale mało komu wychodzi w nasieniu bakteria. U mojego znajomego wychodziło zawsze w nasieniu, u mnie nigdy. Akurat po antybiotykach czułem się świetnie, więc mówiąc że brałem "niepotrzebnie" chyba trochę się zapędziłeś. Co do działania przeciwzapalnego to brałem czopki przeciwzapalne przez miesiąc razem z abx dawanym na ślepo i nie miałem żadnej poprawy, także tego...