Taprostata
Member
Ale.mnie na.gentamycynie prostata zaczęła nawalać.Mega piłka w ...
Tak nagle? Wcześniej nic?
Ale.mnie na.gentamycynie prostata zaczęła nawalać.Mega piłka w ...
Ja mialem podobnie czym wiecej abx to bardziej spieta i palaca d..
Czy u Was też bieganie działa przeciwbólowo?
W zasadzie nie tylko chyba bieganie ale ruch, sex, czy inne sporty?
Ja po bieganiu mam całkowity efekt przeciwbólowy, który się utrzymuje tak jakby do czasu "ostygnięcia" organizmu, czyli max 90 min.
To może znaczyć ze nie prostata jest problemem, a struktury więzadeł np.
Czy ktoś coś słyszał o urologu z Krakowa Bohdanie Pawlickim?
Też chciałbym kupić tu zestaw lightmed plus prtermic2, oczywuście kolega ma pierwszeństwo, pisał wcześniej, Chce spróbować.
proszę na priv.
Tak ty mi tu nie grasz od 20 lat.tutaj. Sprzedaj, ja kupię tylko taka info tu zaistniałam ty chyba masz wiele nicków. czasami czytam. masz uzgodnijmy cenę na priv. i obejrzę czy jest ok i zapłacę mogę nawet pojechać do twojej wsi lub miastecka lub miasta jak cena będzie ok. wystarczy weteranie nie wyleczyłeś się to po co ci to, chyba że nie masz to po co piszesz. wszyscy ocenią co tu nie gra. wyjaśniał dlaczego nie będę tobie, chcę kupić i tyle. masz sprzedaj.To twój ostatni post a poniżej cytuję twój post z innego wątku na tym forum o tytule "kłucie w kroczu", który napisałeś rok temu, cytuję:
"Nie wiem na czym polega Protermic. Osoba Która sprzedaje mi Protermic2 twierdzi że wyleczyła się w 7 miesięcy i nie jest jej potrzebny, natomiast Lightmed nie chce sprzedać. Tak na marginesie dzisiaj dostanę Protermic2."
oraz kolejny post z tamtego okresu cytuję:
"Być może, warto skomunikować się z producentem, podam ci email silmex@post.pl. Lightmed stosuję od około 3 tygodni, bóle znacznie ztonizowały się chociaż są, Jeden dzień nie mogłem zastosować Lightmed i na drugi dzień bóle natychmiast wróciły. Szykuje mi się delegacja za granicą w Maju, Nie wyobrażam sobie wyjazdu w takim stanie, a zależy mi bardzo. Dlatego potrzebny mi jest Protermic2, ma być znacznie szybciej. Wierzę w to, po działaniu Lightmed,"
Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie, że coś tu nie gra
aureus błagam nie opisuj jak kupę robisz i czy cię boli, czytałem o fagach, ziła . więc moją historię z lighmed pozostaw mnie chcę l komplet jak nie masz to nie wcinaj się.
Bardzo upadło to forum,jeszcze rok temu było inaczej . np wojcur pytał ktoś o wjtaszek on twierdzi że witaszek przepisze mu antybiotyki. chory, nigdy nie dzwonił bo to kosztuje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |