Zadam pytanie na które jeszcze nikt mi nie odpowiedział. Czy chorując ponad 14 lat na zapalenie prostaty jest sens stawać na Powiatową Komisję Orzekania ds. Niepełnosprawności? Ponad 2 lata temu jak podjąłem ten temat z lekarzem stwierdził że ja nie choruję na przewlekłe ostre zapalenie gruczołu krokowego! Stwierdził że on do tej sprawy ręki nie przyłoży bo wg niego stan przewlekły występuje gdy bakterie w organizmie są cały czas a ja miałem w pewnym momencie nawet rok przerwy w chorobie. Gdy moja mama przywiozła dokumenty 150 km w jedną stronę żeby ten jegomość je wypełnił stwierdził że on się biurokracją nie zajmuje tylko leczy ludzi. Facet jest już na emeryturze. Dokumentacja wiadomo fizycznie istnieje ale jest pisana ręcznie bo lekarz nie ogarniał komputera. Ciężko to będzie rozszyfrować komukolwiek jeśli wydadzą mi kopię.
Czy zachowanie lekarze nie było ignoranckie i zwyczajnie chamskie? Stawał ktoś z Was na takiej komisji?
Czy zachowanie lekarze nie było ignoranckie i zwyczajnie chamskie? Stawał ktoś z Was na takiej komisji?