Ja i piszę to z pełną odpowiedzialnością, no ale na chorobę się składa dużo różnych czynników i pewnie trzeba mieć trochę szczęścia.No właśnie ja zrobiłem, nie u Gołąbka ale nic nie wyszło. Napisałeś, że nie słyszałeś żeby jakiś urolog kogoś wyleczył. A słyszałeś żeby ktokolwiek się z tego wyleczył?
Od razu widać że konował bo taka krótka dawka, a potem już ten sam abx nie zadziała. I dalej człowiek jest w czarnej d...e. A możliwe że coś by pomógł jakby go dłużej pociągnąć.Tylko przez 7 dni? To jakiś konował. Antybiole przez miesiąc i to co najmniej miesiąc się daje.
Ja i piszę to z pełną odpowiedzialnością, no ale na chorobę się składa dużo różnych czynników i pewnie trzeba mieć trochę szczęścia.
Jedyne co mi zostało to zwężona szyja pęcherza, ale jeśli chodzi o zapalenie prostaty to nigdy mi nie powróciło i go więcej nie miałem. A będzie już z 18 lat mniej więcej.
Od razu widać że konował bo taka krótka dawka, a potem już ten sam abx nie zadziała. I dalej człowiek jest w czarnej d...e.
Nie chcę się powtarzać bo tym czym się wyleczyłem to tu na forum większości nie pomogło. Cipronex 500 2x1 przez 30 dni i czopki własnej roboty przepisane przez lekarza.kurde właśnie pisałem do Ciebie ostatnio nawet na priv
Możesz w skrócie napisać czym się wyleczyłeś? Zapewne coś związane z rozluźnianiem mięśni?
No właśnie ja zrobiłem, nie u Gołąbka ale nic nie wyszło. Napisałeś, że nie słyszałeś żeby jakiś urolog kogoś wyleczył. A słyszałeś żeby ktokolwiek się z tego wyleczył?
Mam dwa pytania. 1. Czy miał ktoś styczność z laboratorium Diagmed w Nowym Sączu? 2. Czy Wasi lekarze mówią jakiej wielkości jest gruczoł krokowy jak jesteście na wizycie?
wg. forum kilka osób się wyleczyło
Mnie mówią tylko jak zrobią USG. Inaczej chyba nie za bardzo się da choć w trakcie badania przez odbyt mogą stwierdzić, czy jest rozpulchniony czy nie co ponoć może sygnalizować zapalenie no i oczywiście ból po gnieceniu
Odpiszę, chociaż o tym pisałem można się cofnąć do moich postów.Rozumiem, a jakie miałeś objawy?
Miałem jechać do Krakowa zrobić posiew ale zrezygnowałem ze względu na odległość przez co musiałbym wieźć materiał z 3 h na bidę a tu się okazuje że laboratoria w mniejszych miastach w Małopolsce jak Gorlice czy Nowy Sącz wożą kurierami te pare godzin właśnie do Krakowa. Dzisiaj mi to uświadomiła pani z rejestracji. Nie wiem jak to się ma do wiarygodności wyniku ale nie napawa optymizmem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |