maciej tradej wyjasnij dokladnie jak wyglada podgrzewanie prostaty...oraz dzialenie laseru podaj rowniez gdzie robile.s jakie ceny
Raz że ciepło powoduje szybszy rozwój bakterii co tylko pogarsza sytuację, dwa że choćby najlepsze laboratorium to nigdy nie ma pewności co do wyników, ściema jak nic, albo jesteś trolem albo jakimś naganiaczem.polega to na włożeniu aplikatora prer rectum pomiędzy dwa płaty prostaty, nie przez cewkę moczową jak to robią urolodzy przy ablacji lub wypaleniu prostaty, ta metoda jest całkowicie bezpieczna robię sobie to sam bez wizyt u lekarza, jeszcze ja mam możliwość ustawienia temperatury, zaczynałem od 43 stopni potem podwyższyłem do 44 stopni, dla mnie absolutna, rewelacja, do tego naświetlania lampą, ostatnio nawet robiłem w Polsce badania na obecność bakterii, jestem całkowicie czysty, czego każdemu życzę , pozostaje jeszcze pewne wrażenie, dlatego piszę że wychodzę, może to jest psychika, chorowałem około trzech lat, teraz propaguję tą metodę tutaj, oczywiście nie robię z tego businessu tutaj, poszukaj w USA lub w Polsce nie chcę być znowu narażony na ataki za reklamę, inni reklamują lekarzy, szczepionkę, labolatoria, itp.
ja stary jesteś. po 50?mysle ze jednak zastrzyki w prostate to przyszlosc ...troche sie dziwie ze tak dlugo to trwa mie boli tak jak ciebie delfinek28 ..biore czopki diklak 100 i na jakis czas pomaga w stanie rzeczy jaki teraz jest w leczeniu zapalenia prostaty chce isc na zabiegi z pijawkami a jak to nie da nic to WYPALENIE prostaty laserem koszt 6 tys jezdzenie po lekarzach leki ziola masaze i cala masa innych dzialan w moim wieku chyba juz nie ma sensu....obawiam sie ze po wypaleniiu laserem tez moga byc jakies problemy i to mie troche hamuje wolalbym uniknąc tego zabiegu dlatego szukam alternatywy aale czas decyzii sie zbliza ktos pisal ze takie zastrzyki wykonuje jakis WłOSKI PROF zastanawia mie dlaczego tego nie mozna zrobic w polsce UWAZAM ZE CZAS NA LEPSZE METODY LECZENIA ZAPALENIE PROSTATY NAD CHODZI I POMOZE NAM WSZYSTKIM OPANOWAC TEN PROBLEM
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |