PodejrzewamStulejkę
New member
Witam serdecznie, zmagam się z problemem stulejki już zdecydowanie za długo.... ale w końcu się zdecydowałem z/w na chęć udanego stosunku. Problem stulejki nie doskwierał mi tak bardzo aż do czasu... i to jest własnie ten moment w którym zdecydowałem się na zabieg. Mam do Was kilka pytań. Chce się zdecydować na zabieg poprzez NFZ ( trochę brak finansów, a nie chce czekać 2-3 miesięcy aż uzbieram na zabieg - chce to zrobić jak najszybciej! ) Mam więc pytania, do tych którzy są już po. Otóż najpierw idę do urologa prawda? I on kieruję mnie na zabieg do szpitala? Ile to trwa +/-? Czy mieliście styczności z zabiegami z NFZ? Czy wykonują to wbrew powszechnej opinii i stereotypom, dobrze? chciałbym aby zostało wykonane to dobrze. W mojej miejscowości urzęduje Dr Tondel, ale prywatnie. Proszę o rady dla już zdecydowanego.
A problem polega na tym, że podczas wzwodu obsuwa 1/3 żołądzia, podczas stosunku sprawia ból, więc jak najszybciej chce się tego pozbyć.
A problem polega na tym, że podczas wzwodu obsuwa 1/3 żołądzia, podczas stosunku sprawia ból, więc jak najszybciej chce się tego pozbyć.