• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Przewlekła infekcja żołędzia po stosunku

feur

Member
No nie, bo to było bezpośrednio od sterydu co jest nawet w powikłaniach w ulotce. Przez poprzednie miesiące nie miałem takiego zapachu więc po co robić badania na powikłania po maści. Wystarczyło powalczyć z bakteriami i przeszło z tym zapachem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

marcin123456

New member
Chyba że tak ja to żałuję że w ogóle do lekarzy poszedłem miałem oxycort w domu który zawsze na wszystko pomagał i pewnie po 2 dniach by po nim wtedy przeszło to mi się zachciało lekarzy a teraz to już nie wiadomo co to jest ale widocznie powikłania po travocorcie bo to nigdy się nie powinno znaleźć pod napletkiem z tego co lekarz mówił i dawał do zrozumienia że powinienem się cieszyć że tylko tyle mam bo właśnie zdarzają się bardzo zle rzeczy po tym no ale dobrze też nie jest jeśli po takim czasie nigdy nie wróciło do tego co było dawniej i te żyły nawet na wierzchu zrobiły się jakieś ciemne penis jest często cały zaczerwieniony imię wiadomo co robić bo smarować podrażnienia to już w grę nie wchodzi. Jeden lekarz mówił że to tylko podrażnienia i kazał zinalfatem smarować jak się posmaruje to niby lepiej wygląda ale znowu coś swędzieć zaczyna to do stałego używania też się nieda.