@nope
Radziłbym następnym razem przeczytać dokładnie cały wątek, bo powoli zaczyna się to robić już nudne – każdemu z osobna tłumaczyć to samo. Nie wiem, który to już raz. Za chwilę powiecie, że problemu nie ma, tylko ja mam go w głowie. No niestety, zdjęcia bólu nie pokazują, którego ja odczuwam. To, że na zdjęciach nie wygląda to źle, nie oznacza, że wszystko jest okay. Penis ma być sprawny i ma działać bez żadnego bólu, a nie tylko ładnie wyglądać na zdjęciach!!!
Wczoraj minęło 5 tygodni. Od 2 tygodni nic się nie poprawiło, mało tego – linia szycia coraz bardziej się zaciska, a ból jest coraz większy! Nawet nie mogę sobie zwalić, bo tak boli, że mi się odechciewa wszystkiego. Ja miałem napletek bardzo wąski na jednym odcinku i ustalone było z lekarzem, że usuniemy kawałek niżej za tym zwężeniem. Ale może jednak coś nie pykło?
Dla jasności: ustalenia były takie, że w spoczynku żołądź miała być w połowie zakryta, a jest zakryta w 90%. To akurat mały szczegół. W zwodzie pozostawiony wewnętrzny napletek (4 cm) miał się rozłożyć na płasko na penisie, a nie zaciskać się pod żołędzią. Co jest dla was niezrozumiałe?
I teraz: nawet jeżeli linia szycia się jakimś cudem poluzuje, to nic nie zmieni, bo dalej będę miał 4 cm ściśniętego wewnętrznego napletka pod żołędzią, z racji tego, że:
- Pozostawione wędzidełko hamuje rozłożenie się skóry.
- Nawet w pełnym wzwodzie dalej robi się duży fałd skóry – więc na logikę 4 cm wewnętrznego napletka się nie rozłoży, jak dalej jest tak duży nadmiar napletka.
Co do decyzji lekarzy: najpierw idę w środę do lekarza, który wykonał zabieg, i zobaczę, co on mi powie. Ewentualnie:
– Najlepszy lekarz w Anglii – Dr. Ruhul Amin (widziałem masę zdjęć i opinii ludzi z Anglii, i lepszego specjalisty tutaj nie ma). Koszt: 1200 GBP (6048 zł).
– Albo w Polsce: Homicz, Drabina lub Tondel.
Dla jasności: lekarz, który wykonał mi zabieg, moim zdaniem też się na tym zna, ale może bał się, żeby nie wyciąć tej skóry za dużo. Bo bywały takie przypadki w Anglii (jednemu gościowi penis schował się, przysłowiowo, do dupy; gość wyciągnął za to 130 tysięcy funtów odszkodowania). Ale zdecydowanie wolę sprawnego penisa niż te pieniądze.
Więc myślę, że lepiej iść drugim razem, dociąć jeszcze trochę, niż uciąć za dużo za pierwszym razem.
Image IMG 4480 in Grafiki użytkownika Pbsot album
imagehost.pl
Image IMG 4482 in Grafiki użytkownika Pbsot album
imagehost.pl
Image IMG 4492 in Grafiki użytkownika Pbsot album
imagehost.pl
Image IMG 4487 in Grafiki użytkownika Pbsot album
imagehost.pl
Image IMG 4455 in Grafiki użytkownika Pbsot album
imagehost.pl