stulejarz z wrocka
Active member
no wygląda jakby stulejka była bo ciasno
No wspomniałeś o za ciasnym zszyciu. To miałem na myśli@commonlynxx tzn? Co masz na mysli? Ciasno w obwodzie czy w ilości skóry?
No własnie wydaje mi sie że trzeba poczekac jescze kilka tygodni i dopiero wyciągać wnioski , wydaje mi sie ze jest jescze nadzieja ze to sie wszystko rozciagnie i ułoży . Ucisk jest w miejscu szycia , po mimo tego ze z zewnatrz to wygląda dobrze w srodku napewno sie jeszcze nie zagoiło i nawet bez wzwodu same sciaganie i zakładanie napletka powoduje delikatny dyskomofrt . Poczekam 2/3 miesiące i jak nie siadzie to poprawka u kogoś z topki z forum.Podtrzymuje to co napisalem wczesniej. Zszyte za ciasno albo za malo wyciete. Jezeli ta pierwsza opcja to istnieje szansa że miejsce szycia(blizna) się rozciągnie. Daj temu czas z 3-4 miechy chyba że ci sie spieszy to poprawka. Smaruj na blizny czyms, wzwody i używanie penisa jak już będziesz w pełni zagojony na takie coś są wręcz wskazane ale nie forsuj za długo ze sciągniętym napletkiem bo jeszcze będzie puchło. Ogólnie to tak już jest z obrzezaniem częściowym. Ciężko to ładnie zszyć bo skóry jest tyle że potem może wyjść za ciasno to za mało skóry wycięte i takie tam. Ewentualna poprawke to polecam u kogoś sprawdzonego.