Dokladnie lepiej znajdz wartosciowa ktorej bedzie pasowal w ruchanie dla ruchania lepiej sie nie pakuj bo te puszczalskie to tepe kukly i na bank zrobia sensacje z twoich cmNa pewno jest to rozmiar wystarczający, tzn niektórym kobietą nie będzie pasować, a dla niektórych będzie ok. Znajdz sobie wartościową dziewczynę i wykorzystajcie to co masz w 100%
Ej Bonaparte nie panikuj jak bedzie sie miala trafic ta odpowiednia to bez znaczenia czy to bedzie jutro czy za 10 lat widocznie chlop nie ma takiego cisnienia jak ty ze musi podlewac swoim szlaufem co popadnieAle jak on ma znaleźć kobietę, jak jest zakompleksiony... Jak zainicjuje seks skoro sam nie wie czy da radę?
Założę się, że nawet jakby teraz wlazłaby mu do wyra turbo foka, to nawet by jej nie dotknął. Bo ma barierę psychiczną.
Ja na jego miejscu to poszedłbym do jakiejś kliniki i się zainteresował wydłużaniem. Ile zrobią i za ile $$$.
Ale pewnie gość nie zrobi nic i 10 lat minie jak jeden dzień.
Coś w tym jest co piszesz. Zależy jak będzie walczyć z tym kompleksem. Jeżeli to nie jest coś skomplikowanego, żeby powiększyć, a źle się czuje ze swoim rozmiarem, to czemu nie.Ale jak on ma znaleźć kobietę, jak jest zakompleksiony... Jak zainicjuje seks skoro sam nie wie czy da radę?
Założę się, że nawet jakby teraz wlazłaby mu do wyra turbo foka, to nawet by jej nie dotknął. Bo ma barierę psychiczną.
Ja na jego miejscu to poszedłbym do jakiejś kliniki i się zainteresował wydłużaniem. Ile zrobią i za ile $$$.
Ale pewnie gość nie zrobi nic i 10 lat minie jak jeden dzień.
Ogólnie czuję się lepiej z tym że jest prosty. To wiadomo na plus. Jest też dość gruby. Sam nie wiem jakbym się zachował gdyby doszło do czegoś z dziewczynami. Ogólnie to ostatnio mam ciężki czas. Problemy w kontaktach z ludźmi, samotność, coraz większe kompleksy przeróżnego typu itd.Coś w tym jest co piszesz. Zależy jak będzie walczyć z tym kompleksem. Jeżeli to nie jest coś skomplikowanego, żeby powiększyć, a źle się czuje ze swoim rozmiarem, to czemu nie.
Ja kiedyś miałem krzywego ok 70stopni i często o tym myślałem, czy wszystko ok i jakoś mnie to blokowało w kontaktach z kobietami. Potem zdecydowalem się na operację i wszystko wyszło ok i przestałem o tym myśleć. Zajęło mi jeszcze z 2 lata żeby dojść psychicznie do siebie. Już nie miałem wymówki i zacząłem przełamywać granicę i pracować nad kontaktami z kobietami.
Jakbym się na tą operację nie zdecydował, być może nic bym nie zdzialał.
Tak więc kondzio26 pytanie, jak ty się z tym czujesz.
Popieram!!! Kondzio przełamałeś sie z pójściem w sprawie przyrodzenia. Mysle ze powinieneś się również przełamać z pójściem do psychiatry. Naprawdę potrafią pomóc.Tobie potrzebny jest specjalista a nie mądrości forumowe.
Być może. Trochę mnie to boli przy dotyku to sam nie wiem co to jest.Ta czerwona kropka? To nie jest po prostu blizna?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Dziwny i mały penis w wieku 17 lat | Męskie sprawy | 8 | |
A | Dziwny i mały penis | Inne | 2 | |
P | Czy mój penis wygląda normalnie w wieku 16lat? | Męskie sprawy | 9 | |
A | Penis 8 miesiącu po zabeigu | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
D | Suchy penis po obrzezaniu . Grzybica? | Po zabiegu obrzezania | 9 |