• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Penis i masturbacja ?

toja123

New member
Witam wszystkich mam 15 lat jest to mój kolejny post w którym chce jakiś porad (mam napletek jesli to wazne) . Mam problem z masturbacja. A bardziej z jej technika chce spróbować czegoś innego. Próbowałem ściągnąć napletek do końca i tak się masturbowałem bez użycia napletka lecz nie jest to wygodne czuje taki dyskomfort na żołędziach. Czy to dlatego że od urodzenia chodzę zawsze z zasunietym napletkiem ponieważ mam długi napletek to nawet i podczas wzwodu mój napletek zakrywa przynajmniej połowę żołędzi nie wiem czy to dobrze. Wiec proszę o pomoc w odkryciu innej masturbacji i odpowiedzi czy ten napletek może tak być jak jest .

Ps. Sory za tak chaotycznie napisany post.
Jak coś to masturbacja z ściągniętym napletkiem odbywała się pod prysznicem z wodą lecącą na penisa myślałem że da to jakiś poślizg moze.
I jeszcze jedno jak cos to napletek schodzi mi beż problemu ale muszę mu pimagac podczas wzwodu.

MoimZdaniem

Active member
Piszesz, że masz długi napletek. Musisz uważać aby nie zrobić mikrouszkodzeń, które gojąc się mogą doprowadzić do stulejki. Na razie masz 15 lat i niestety sam nie możesz w pełni decydować, a rodzice mogą uznać to za fanaberię, ale za 3-4 lata dobrze byłoby poddać się zabiegowi obrzezania. Póki co ściągaj delikatnie napletek aby dbać o higienę i hartować żołądź.

Sama woda nie wystarczy, nie używaj też mydła ani żelu pod prysznic bo mogą być podrażnienia. Najlepiej żel intymny nawilżający albo oliwka dla dzieci. Jak nie masz nic to nawet oliwa z oliwek może być 🙃