Witam wszystkich mam 15 lat jest to mój kolejny post w którym chce jakiś porad (mam napletek jesli to wazne) . Mam problem z masturbacja. A bardziej z jej technika chce spróbować czegoś innego. Próbowałem ściągnąć napletek do końca i tak się masturbowałem bez użycia napletka lecz nie jest to wygodne czuje taki dyskomfort na żołędziach. Czy to dlatego że od urodzenia chodzę zawsze z zasunietym napletkiem ponieważ mam długi napletek to nawet i podczas wzwodu mój napletek zakrywa przynajmniej połowę żołędzi nie wiem czy to dobrze. Wiec proszę o pomoc w odkryciu innej masturbacji i odpowiedzi czy ten napletek może tak być jak jest .
Ps. Sory za tak chaotycznie napisany post.
Jak coś to masturbacja z ściągniętym napletkiem odbywała się pod prysznicem z wodą lecącą na penisa myślałem że da to jakiś poślizg moze.
I jeszcze jedno jak cos to napletek schodzi mi beż problemu ale muszę mu pimagac podczas wzwodu.
Ps. Sory za tak chaotycznie napisany post.
Jak coś to masturbacja z ściągniętym napletkiem odbywała się pod prysznicem z wodą lecącą na penisa myślałem że da to jakiś poślizg moze.
I jeszcze jedno jak cos to napletek schodzi mi beż problemu ale muszę mu pimagac podczas wzwodu.