To nie to samo. Wole moje 15.5 i wejsc w buzie po same jaja niz 20 i tego nie moc zrobic.Przyznam szczerze że wczoraj zwaliłem do końca, nawet nie tyle że miałem presje i napięcie, nie, tylko dlatego zeby sie przekonać czy jestem kaleką czy jednak dam rade dojść. I dosyć szybko doszedlem, konia sie wali zupeeeeeełnie inaczej, trzeba sie nauczyc siebie na nowo. Niestety tez chyba za wczesnie tego dokonalem, bo dzisiaj penis mnie caly piecze i swędzi dziad jeden, takze ~20 dzien nawet jak sie fajnie goi to zdecydowanie za wczesnie wydaje mi sie.
I pewnie jest tak jak Patryk mówisz, pal licho juz te pare centymetrów. Takie konsekwencje tight zapewne
E tak mówisz tylko. To tak jakbys z 250 konnego auta przesiadl sie na 150, niby tez szybkie ale jednak gorsze :d
Byłem drugi raz w Poznaniu to chciał mi przepisać viagrę dla niego napletek wewnętrzny to to samo co zewnętrzny.Chyba u tondla miałeś tak? Kontaktowałeś się z nim w tej sprawie?
Seksuolog ci napletka nie przywróci.
Chyba muszę się pogodzić i żyć z tym kalectwem pewnie na początku odwiedzę psychiatrę i zacznę brać antydepresanty albo zacznę ostro chlać a znając swoją psychę po czasie pewnie nie wytrzymam tego i skącze ze sobą w jakiś sposób. Nie wyobrażam sobie takiego życia bez kobiety u boku jako impotenta a najgorsze jest ze chcica jest a penis nie pozwala walenie konia zajmuje 2h, seks nie możliwy.
Ale miałeś wedzidełko napletek jakieś zakonczenia nerwowe ja mam wszystko wycięte mój penis jest bezużyteczny teraz wiem że to trudno zrozumieć mając napletek wewnętrzny ale sproboj tak jak mówię masować sam żołądź nie ma szans na dojście możesz tak 2 h i nic wkoncu ten wzwód opadnie nie da się tak ja nie jest ten maszyną.twoje teorie tez przecza temu co ja znam z praktyki. Przez moje zaniedbanie zrobila mi sie stulejka calkowita i tak bylo X czasu. Jakiekolwiek proby seksu konczyly sie niepowodzeniem. Chociaz nie nazwalbym tego seksem bo dziewczyna probowala reka i nie dalo sie. Kilka razy godzina walki i nic.
no wiec swiadomowie wiedzialem, ze przyjemnosci kobieta mi nie sprawi a mino to stawal zawsze na 100% i ten wzwod sie bez problemu utrzymywal.
Nawet mnie sie walic nie chcialo bo to bylo trudne i malo przyjemne a mino to stawal nawet na same mysli.
idz do dobrego seksuologa bo nic na tym nie stracisz a mozesz zyskac
Takie opakowanie starczyło mi na 4 miesiące to nie wiem czy wychodzi drożej i blizna cały czas jest pod plastrem a nie wycierana o gacie i nic nie jest tłuste zmiana co 2 dni a nie smarowanie 3brazy dziennie jakimś klejem.wydaje mi sie że plastry beda lepsze ponieważ non stop beda przylegac wlasnie do blizny i non stop sie tam bedzie dziala chemiczno-biologiczna reakcja z blizną