A co powiecie na to , od paru lat bóle brzucha , nudności, złe samopoczucie, w nocy dreszcze ( rzadko ) , czasem stan podgorączkowy, biegunki , zero dolegliwości ze strony układu moczowego prostata w normie posiewów nikt wtedy nie zlecał, badania Per rectum również nie było, nie miałem pieczenia , szczypania , wycieków z fiuta, bólu jąder, nic tylko byłem ciagle zjebany ,wyniki moczu , krwi ,kolonoskopia , gastrokopia wszystko ok jakoś z tym żyłem. W Listopadzie 2017 r. nasilenie dolegliwości czyli brzuch, oraz pojawiło się szczypanie i pieczenie cewki , oraz częściej siusiu, Wizyta Lekarz ogólny, wyniki krew i mocz ogólny ( bez posiewu moczu ), usg jamy brzusznej wynik powiekszona prostata , W międzyczasie dostałem od lekarza rodzinnego lek DUOMOX na 7 dni , przepisał mi go UWAGA na powiększone migdałki, bo stwierdził, że w badaniu krwi było za mało płytek krwi i gdzieś podobno infekcja , to powiedział, że da Antybiotyk na przeleczenie, . I teraz kolejna Uwaga , po 7 miu dniach tego antybiotyku zniknęły objawy dreszczy, zmęczenia, nudności, gorączki, zostało tylko pieczenie cewki moczowej. Dalej po tym antybiotyku zrobiłem dopiero posiewy moczu, nasienia, wymazu z cewki moczowej , wszystko ujemne, ,,,,,, Pytanie , czy po 7 miu dniach ten Antybiotyk mógł wybić bakterie z prostaty ? nadmieniam , że nigdy wcześniej nie robiłem posiewów i nie wiadomo czy one tam wogóle były, poprostu tak z tym żyłem, Drugi urolog z kolei odkrył, że mam spodziectwo , i zwężenie ujścia cewki moczowej , jak byłem młodszy to mi to nie przeszkadzało, teraz jak powiększyła się prostata zwężenie to mogło o sobie dać znać, ( czeka mnie zabieg ) . Pytam Was teraz ( bo teoria 7 mio dniowej antybitykoterapii ) raczej jest niemożliwa w wybiciu bakterii z prostaty , co myślicie o moim przypadku, czy od paru lat to przewężenie cewki mogło zarażać chemicznie prostatę, że dawała takie dolegliwości i i dopiero teraz jak się powiększyła to zaczął się cyrk z pieczeniem cewki ?*
Ciekawy jestem Waszej opinii na temat wybicia bakterii w ciągu siedmiu dni .