NapletonBonaparte
Active member
Łoo k...
No coś Tymasz kłopoty zw wzwodem?
jak masz plan żeby było lepiej?No coś Ty
a masz poarnne wzwody?Z napletekiem potrzebujesz 30 min na nastempny stosunek, z żołędziem potrzebujesz 2 tygodnie.
A głowa chce zawsze tak u mnie było.
Z napletekiem potrzebujesz 30 min na nastempny stosunek, z żołędziem potrzebujesz 2 tygodnie.
A głowa chce zawsze tak u mnie było.
No tak oczywista sprawa. Ja tu bardziej pisałem o swoim przypadku jak miałem taki cm, 1.5cm to mogłem 4 razy pod rząd po 30 minutach przerwy teraz muszę mieć 2 tygodnie.Tak ale nie mowie tutaj tylko o ludziach obrzezanych a ogolnie bo i przed obrzezaniem tez. Jeden moze ruchac 5-6 razy a inny tylko 2 i musi czekac godzine
Znasz takich ludzi, że tak twierdziszNo tak, tymbardziej ze jestes mlody to kobiety chca korzystac... Moze znajdzie sie dla Cb rozwiazanie chociaz jest wielu ludzi nie majacych wewnetrznego napletka bez takiego problemu wiec moze problem lezy gdzies glebiej
jakie miałeś objawy zapalenia prostaty?Ja jestem po plastyce ze względu na stulejke niecałkowitą, i też mam problemy z erekcją, a jestem mlody. Wydaje mi się za mam zostawione trochę waskiego napletka zewnętrznego. Czuje klucie w okolicy blizny i cewki moczowej podczas wzwodu klucie się nasila i wzwód ustępuje. Myślę o poprawce jednak czytając historie ludzi którzy nie mają erekcji po zabiegu to się trochę boję ryzykować. Gdy się myje żelem do higieny intymnej w miejscu żołędzi i napletka to czuje przyjemność. Dodatkowa sprawa to urolodzy stwierdzili u mnie przewlekłe zapalenie prostaty i z tym wiążą moje dolegliwości, to jest dopiero hardcore.