Coś nie poszło z wstawieniem, więc podsyłam linkNapletek mojego partnera w stanie wzwodu napina się na 1/3 wysokości żołędzi. Gdy próbuję go nieco zsunąć, czuję opór i mam wrażenie że sprawiłoby to ból. Nie mam jak zrobić fotek, więc wstawiam podgląd z painta. Czy to wystarczający powód do wizyty u urologa?
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/myPqbfD" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/myPqbfD"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
Widzę po jego reakcji że boli, dlatego staram się go nie ściągać. Partner jest przed 30-tką i do tej pory nigdy się nie mył pod napletkiem, tylko z zewnątrz. Uprawiamy seks kilka lat, dlatego zaczęłam się martwić o jego zdrowie, ale on uważa że wszystko jest ok i nie ma potrzeby iść do lekarza.No to może zapytaj partnera czy coś go boli czy nie, gdy zsuwasz mu napletek. On sam pewnie robił sobie dobrze, to najlepiej wie czy zsuwa mu się napletek i czy ma z tym problem. W pewnym stopniu napletek nie zsuwany wcześniej się rozciągnie. Z drugiej strony nie może on być zbyt luźny bo będzie problem podczas seksu i musi się on blokować pod żołędziem, dlatego żołądź jest szersza niż podstawa penisa, ale jak wiemy każdy penis inny. Ile on ma lat? Może sam tu wejdzie i opisze swoje dolegliwości? Generalnie do urologa można iść kiedy się chce nie tylko ze "wskazaniami" .
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 8 | |
K | Czy mam stulejkę 15 lat Zdjęcia | Stulejka | 3 | |
M | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 10 | |
D | Czy mam stulejkę? 14 lat | Stulejka | 2 | |
S | Czy mam stulejkę? 13 lat | Stulejka | 9 |