Temat zbiorczy, w którym proszę zamieszczać pytania i zdjęcia osób chcących się dowiedzieć czy mają stulejkę czy nie.
Przed zamieszczeniem postu proszę koniecznie zapoznać się z aktualnie obowiązującymi zasadami na forum. Dopuszczalne jest hotlinkowanie zdjęć tylko i wyłącznie z serwisu imgur.com. Posty niezgodne z zasadami netykiety będą usuwane lub przenoszone do Śmietnika.
Czy samo naciaganie skory wystarczy to powie Ci to lekarz. Tak czy siak musisz udac sie do urologa i na moje oko na 99% bedzie cięcie skalpelem
Czy samo naciaganie skory wystarczy to powie Ci to lekarz. Tak czy siak musisz udac sie do urologa i na moje oko na 99% bedzie cięcie skalpelem
czesc, mam 14 lat i chcialbym sie spytac od czego zacząć rozciąganie napletka?Temat zbiorczy, w którym proszę zamieszczać pytania i zdjęcia osób chcących się dowiedzieć czy mają stulejkę czy nie.
Przed zamieszczeniem postu proszę koniecznie zapoznać się z aktualnie obowiązującymi zasadami na forum. Dopuszczalne jest hotlinkowanie zdjęć tylko i wyłącznie z serwisu imgur.com. Posty niezgodne z zasadami netykiety będą usuwane lub przenoszone do Śmietnika.
ja mam u Tondla zabieg w czwartek ,dzieki za info bo nie wpadl bym na to zeby to przygotowac.Jak skora jest ciasna na większej dlugosci to se za bardzo nie mozesz wybierac rodzaju zabiegu. Trzeba wyciac co jest zle i tyle w temacie. A co lekarz wyczaruje z tego co masz to z nim trzeba omawiac. Pokazac najlepiej zdjecia jak to wyglada podczas wzwodu. Byc przygotowanym na wizytę wlasnie w takie informacje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 8 | |
K | Czy mam stulejkę 15 lat Zdjęcia | Stulejka | 3 | |
M | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 10 | |
D | Czy mam stulejkę? 14 lat | Stulejka | 2 | |
S | Czy mam stulejkę? 13 lat | Stulejka | 9 |