ale to strasznie boli gdy dotykam to tak powinno być? http://imgur.com/a/CkjBs9q
tu jest zdjęcie jak mi stoi i gdy dalej zdejmuje zaczynam czuć i zaczyna bolec
tu jest zdjęcie jak mi stoi i gdy dalej zdejmuje zaczynam czuć i zaczyna bolec
siema mam problem z ktorego zdaje sobie sprawe od jakiegos czasu i probuje cos z tym zrobic
przy erekcji napletek stawia opor przed sciagnieciem, ale robiac to powoli i delikatnie mysle ze dalbym rade sciagnac go do konca
kiedy erekcji nie ma problem jest duzo mniejszy ale wciaz boje sie, ze jak sciagne napletek do konca to powstanie załupek i juz go nie zaloze bez pomocy lekarza
czy jest to uzasadniony strach? czy wystarczy samo rozciaganie i cwiczenia zeby problem zniknal? rozciagam od jakiegos czasu i widze efekty
siema mam problem z ktorego zdaje sobie sprawe od jakiegos czasu i probuje cos z tym zrobic
przy erekcji napletek stawia opor przed sciagnieciem, ale robiac to powoli i delikatnie mysle ze dalbym rade sciagnac go do konca
kiedy erekcji nie ma problem jest duzo mniejszy ale wciaz boje sie, ze jak sciagne napletek do konca to powstanie załupek i juz go nie zaloze bez pomocy lekarza
czy jest to uzasadniony strach? czy wystarczy samo rozciaganie i cwiczenia zeby problem zniknal? rozciagam od jakiegos czasu i widze efekty
Powiem Ci tak. czy potrafisz skórę zdjąć bez większego problemu? Myśle że zdjęcia na ten moment nie są koniecznemam 18 lat. Dręczy mnie to gdyż nie wiem co się dzieje z moim wackiem...
Mam przypuszczenia że to stulejka ale chcę mieć pewność...
Zacznę od tego że nigdy nie wychodził mi żołądź podczas wzwodu... nigdy nawet nie próbowałem mu w tym pomóc, dzisiaj po raz pierwszy podczas normalnego stanu zdjąłem z niego napletek, lecz szybko schowałem żołądź gdyż pszestraszyłem się że nie będę mógł go z powrotem założyć. Wcześniej gdy jeszcze nie naciągałem napletka podczas wzwodu nie było go widać lecz po kilku razach coraz bardziej go widać... czy te ćwiczenia są bezpieczne czy aby na pewno jest to stulejka?? dodam że żołądź jest wrażliwy na dotyk.
Proszę o POMOC...
Miałem podobną sytuację, tylko mi przy erekcji napletek schodził, ale widać było, że jest za mały otwór. W dodatku przy próbie odprowadzenia go z powrotem już było ciężko i robiło się coś w stylu załupka. Po konsultacji lekarz stwierdził, że konieczny jest zabieg.siema mam problem z ktorego zdaje sobie sprawe od jakiegos czasu i probuje cos z tym zrobic
Nwm ja mam 14 lat i mam 17cmciecie skalpelem czyli co ? prrzedluzenie wedzidelka czy co ? mozecie mi wytlumaczyc ? a i czy 7 cm to nie jest za malo na moj wiek ?
Prawdopodobnie jest to stulejka. Ćwiczenia nic tu nie dadzą.. Odprowadzenie zwężonego napletka poza rowek zażołędny może czasem zakończyć się tym iż ulegnie tam zadzierzgnięciu i powstaje "załupek", wtedy nie da się już samodzielnie go nasunąć, jest to stan niebezpieczny i wymaga szybkiej pomocy na ostrym dyżurze ponieważ może spowodować martwicę żołędzi. Najlepiej wybrać się jak najszybciej do urologa i rozwiązać problem.mam 18 lat. Dręczy mnie to gdyż nie wiem co się dzieje z moim wackiem...
Mam przypuszczenia że to stulejka ale chcę mieć pewność...
Zacznę od tego że nigdy nie wychodził mi żołądź podczas wzwodu... nigdy nawet nie próbowałem mu w tym pomóc, dzisiaj po raz pierwszy podczas normalnego stanu zdjąłem z niego napletek, lecz szybko schowałem żołądź gdyż pszestraszyłem się że nie będę mógł go z powrotem założyć. Wcześniej gdy jeszcze nie naciągałem napletka podczas wzwodu nie było go widać lecz po kilku razach coraz bardziej go widać... czy te ćwiczenia są bezpieczne czy aby na pewno jest to stulejka?? dodam że żołądź jest wrażliwy na dotyk.
Proszę o POMOC...
nie podczas wzwodu moge tylko troche zdjac a nie wystarczy takie naciaganie skory ? tylko ile to trzeba robic dziennie i wgl a i dlaczeg gdy dotchne rzoledzia to boli i w takim stanie nie da sie odbyc stosunku prawda ? a jezeli to stulejka to chybanie calkowita i nie czeka mnie skalpel prawda?
Zabieg krótkiego wędzidełka jest prosty i szybki, rozwiązuje problem, można go wykonać nawet laserem!a jezeli bylo by za krotkie wedzidelko to na czym polegal by zabieg i czy bardzo t oboli ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 8 | |
K | Czy mam stulejkę 15 lat Zdjęcia | Stulejka | 3 | |
M | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 10 | |
D | Czy mam stulejkę? 14 lat | Stulejka | 2 | |
S | Czy mam stulejkę? 13 lat | Stulejka | 9 |