Pisałes w poście że nawet przed zabiegiem jak miales dużo skóry miales problem ze wzwodem może problem nie leży w Penisie czy zabiegu...Innej możliwości nie było bo by się zrobił na nowo bliznowiec może jakbym od początku to zrobił u dr tondla to inna sprawa.Pozatym nie u wszystkich wysokie obrzezanie wygląda ładnie jak się ma jasną skórę na penisie i brak skłonności do blizn przerostowych to wtedy tak też bym wolał wysokie. Ja tej skóry i tak miałem za dużo mogłem nią poruszać podczas wzwodu, ale nawet wtedy miałem problemy ze wzwodem utrzymaniem.
Jak będzie teraz to nie wiem może psychika też swoje zrobi
Z tego co wiem ten doktor bierze za takie usługi około 20 tyś nie każdego stać na takie rzeczy.Odwiedź w Warszawie Prof. Perdzynskiego i zapytaj jego co o tym twierdzi a nie pytasz randomowych ludzi którzy wiedza tyle i co ty. Prof da jasna odpowiedz co i jak i będziesz wiedział na czym stoisz, wydaje mi się ze jest jedna z niewielu osob w Polsce która cię może odratować, mi ze skrzywienia 75 stopni w dół i 40 w bok dało radę zrobić 5 w dół od połowy co mi wgl nie przeszkadza i może 10 w bok ale to tez już żaden problem w porównaniu do wcześniej... dowiesz się co i jak
Słuchaj ty jesteś 20 dni po operacji a ty chcesz sobie zjechać... czas po którym powinno zacząć się używać sprzęt to 2 miesiące, wiec prawdopodobnie swoim pośpiechem coś uszkodziłeś/naderwałes i zrobił ci się podskórny krwiak/obrzęk spowodowany wylaniem krwi. Prof perdzynski bierze za operacje prostowania dosyć dużo ale ty przecież nie chcesz operacji prostowania tylko naprawić coś co ci zepsuli inni. Słuchaj ryzykujesz 250 zł za wizytę i ewentualnie koszt dostania się tam. Zrób jak uważasz...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Plastyka napletka 2 tyg po zabiegu | Stulejka | 2 | |
R | 3 tyg po obrzezaniu całkowitym | Obrzezanie | 10 | |
U | 4 tyg po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 8 | |
M | Kilka tyg po. | Obrzezanie | 4 | |
S | Prawie 2 tyg po zabiegu obrzezania prosba o ocenę | Obrzezanie | 8 |