• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2 tyg. po zabiegu obrzezania.

Facetpl

New member
Panowie,

proszę o Waszą opinie.
W skrócie miałem 2 tyg. robiony zabieg obrzezania.
Przed zabiegiem mój penis w stanie spoczynku wyglądał normalnie (załączone zdjęcie).
Teraz po zabiegu mój penis wygląda jak bombka na choince. Opuchlizna zeszła 4 dni temu. Wszystko chyba się goi jak na leży jak zakładam.
Problem w tym że ta skóra jakoś zawija mi się do środka i powstaje coś takiego jak na zdjęciu.

Proszę powiedzcie czy to jakoś się naprawi z czasem, ewentualnie czy coś tym można zrobić.

Z góry dziękuje za Wasze spostrzeżenia

olekf646

Active member
Idą święta to i bombka się przyda 👍 a tak serio to masz opuchnięte ciągle i to normalne,zejdzie tylko bądź cierpliwy,nawet szwy masz jeszcze więc klasyka że nabrzmiałe,do 6 tygodni powinno zejść

Facetpl

New member
Panowie, skoro zacząłem ten wątek to o też czuje powinność go zakończyć.

Minął miesiąc po zabiegu większość szwów się rozpuściła i opuchlizna zeszła.
Niestety mój pindol jak wyglądał wcześniej tak wygląda teraz tyle że be opuchlizny czyli ta skóra się jakoś podwija pośrodku czy coś w tym stylu i tworzy charkterystyczna opaskę w około żołędzia.
Podczas zwodu wszystko jest jak powinno być nic nie ciśnie nie uwiera itp.
Ale prawda jest że przebierając się na siłowni czy na pływalni trochę się wstydzę takiego pindola.

Jak by mnie ktoś zapytał czy powtórzył bym zabieg odpowiedź jest NIE.
Ale to moje prywatne opinia i podsumowanie tematu.

olekf646

Active member
No tak ,lepiej chodzić do końca życia ze stuleją,każdy ten sam błąd popełnia, zamiast wzwód pisze zwód, a to całkiem co innego, zwód można zrobić podczas walki z przeciwnikiem