Witam. Proszę o radę jestem 4 dni po zabiegu całkowitego obrzezania z usunięciem wędzidełka (powód stulejka). mój penis jest napuchnięty skurczył się bardzo jest prawie taki w szerokości co na długości. skóra wraz ze szwami się podwija tworząc taki jakby nowy napletek wygląda to tak jakby żołądź uciekała pod skórę. nie da się jej odwinąć na stałe bo jak tylko się puści skórkę to zaraz się podwija chowając większą część żołędzi.
na ttrzonie mosno napieta , praktycznie bez szans na jakiekolwiek ruchy , masturbacja możliwa tylko z olejkiem
mam problem pokazaly mi się na wedzidelku dwa ''syfki'' , pryszcze ? ma ktoś jakiś pomysł , dwa dni temu ostro jechałem na ręcznym może to od tego ? wycisnąć to ? posmarować czymś? dwa zdjęcia https://imgur.com/a/J2My7
no mi tak samo to wygląda ... wyslalem mmsa ale poki co cisza , to wygląda tak samo jak się zrobi na twarzy czasami taki pryszcz. zobaczę dzisiaj przy kąpieli , może zetrę gazikiem ???
tylko tak jak mowie ostro jechałem na recznym , 2 dni temu i może zabrudziłem...i zrobil się syfek.
gmail - to ostra jazda była na ręcznym
U mnie jeszcze malutki strupek na wędzidełku... najdłużej tam się goi, powinien odpaść na dniach.
Od 14 smarujemy maścią na blizny!
siemanko , pinki jak twój pindol ? u mnie w miejscu wędzidełka pojawiło się wędzidełko po za tym , wszystko w porządku , dluzej dmucham i czasami nie mogę dojść tyle z nowości jak Wasze pindole po obrzezaniu u dr Tondla
Zdecydowałem się na obrzezanie, wybrałem Dr Tondla. Stulejki nie mam, aczkolwiek na obrzezaniu zależy mi ze względów estetycznych (nie podoba mi się mój napletek, ma sporo naczyń krwionośnych przez co po zsunięciu robi się brzydka obrączka). Nie byłem jeszcze na wizycie, ta po nowym roku.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.