Ractaros96
Member
https://meskiezdrowie.pl/threads/obrzezanie-calkowite-dzien-po-zabiegu.11050/page-2
Cytuję wypowiedź chłopaka, który miał to robione u tego samego lekarza co ja i był po 2 tygodniach na wizycie kontrolnej u niego:
Cytuję wypowiedź chłopaka, który miał to robione u tego samego lekarza co ja i był po 2 tygodniach na wizycie kontrolnej u niego:
Wrzucę jutro jak to wygląda we wzwodzie, szwy w ogóle nie puszczają, nie wiem czy moczyć je w czymś czy dać im spokój. Lekarz mówił, żeby smarować cały czas help4skin, a jak już się zagoi z zewnątrz w 100%, to zacząć smarować Contrabutexem po szwach.
Co najwyżej mogę się zacząć moczyć już od 21. dnia, choć temu chłopakowi ostatnie szwy wyszły dokładnie miesiąc po zabiegu. Bądź tu mądry z tyloma sprzecznymi radami.Lekarz powiedział, że do 4 tygodni wypadną i mam nic z nimi nie robić, a o wyjmowaniu przez niego nie było w ogóle rozmowy. Mam je moczyć 2x dziennie w wodzie z płynem do higieny intymnej. Zaczyna mnie kusić wyciągnąć je samemu, bo uwierają i zahaczają o bieliznę.